Angheloiu se mută în sediul PC Gorj

1388

Conducerile PLR şi PC au avut, marţi, o şedinţă comună pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la fuziunea celor două partide, la statutul noului partid şi la programul politic al acestuia. Aici s-a stabilit deja că noul partid va fi condus de doi copreşedinţi. La nivel de Gorj, cele două organizaţii judeţene vor avea, de asemenea, doi copreşedinţi, Radu Angheloiu şi Marius Borcan. Primul nu mai are astfel motive să solicite sediul vechiului PNL Gorj, asta deoarece PLR va urma să activeze în sediul PC din municipiu.

“Fuziunea PLR – PC a intrat în linie dreaptă. (…)O comisie mixtă, formată din opt membri ai PLR şi opt membri ai PC a discutat anumite aspecte referitoare la protocolul de fuziune, statutul noului partid şi programul politic al acestuia. Precizăm că va fi o fuziune între cele două partide politice şi nu o alianţă. Conducerea noului partid va fi asigurată de către doi copreşedinţi”, se arată într-un comunicat de presă emis de cele două partide după şedinţa în cauză. În document se mai precizează că obiectivul fuziunii PLR – PC este acela de a consolida o a treia forţă pe scena politică din România, “o forţă etică de centru”. “Membrii comisiei mixte PLR – PC au susţinut că obiectivul este de a consolida o a treia forţă politică a ţării, o forţă etică de centru, a clasei de mijloc, a acelora care lucrează în serviciul public, a întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, a practicienilor profesiilor liberale, a românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilităţii pentru propriul destin, pentru soarta comunităţii şi prosperitatea naţiunii”, se mai arată în comunicat.
Discuţiile avansate din capitală vor rezolva astfel şi doleanţele PLR Gorj de a avea un sediu pentru desfăşurarea activităţii politice. Cum PC-ul are un astfel de sediu, iar cele două partide vor fuziona, problema este ca şi rezolvată, în cursa pentru vechiul sediu al PNL Gorj rămânând astfel PSRo şi PMP.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here