Angajatorii gorjeni pot recupera diferența la asigurările de sănătate, începând din 15 noiembrie

540

Conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj anunță că, începând din data de 15 noiembrie, angajatorii pot depune dosare pentru recuperarea sumelor reprezentând diferența dintre indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate plătite de către angajatori asiguraților și suma contribuțiilor datorate de aceștia în luna respectivă.

Angajatorii din județul nostru, care au avut salariați aflați în concediu medical, se pot adresa CJAS Gorj pentru recuperare diferenței de indemnizație. “Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj aduce la cunoștința angajatorilor și a persoanelor fizice interesate faptul că dosarele de recuperare a sumelor reprezentând diferența dintre indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate plătite de către angajatori asiguraților și suma contribuțiilor datorate de aceștia în luna respectivă, pot fi depuse zilnic la instituția noastră începând cu data de 15 noiembrie 2017, între orele 11.30-16.30”.
Pentru date suplimentare, angajatorii pot consulta site-ul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, sau pot apela telefonic Compartimentul Evidență Asigurați, Carduri și Concedii Medicale la telefon 0253223940/950 interior 3031.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here