Angajări pe două posturi vacante la Direcţia lui Marian Rotaru

764

Alte două funcţii vacante au fost scoase la concurs în vederea ocupării, în cadrul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu, condusă de fostul primar de la Leleşti, Marian Rotaru.

Direcţia Publică de Patrimoniu Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, la Serviciul Financiar Contabilitate, şi de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal de la Compartimentul Juridic. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice de inspector principal sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum cinci ani. De asemenea, pentru postul de consilier juridic, se solicită: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice; vechime de minimum cinci ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Pentru funcţia de inspector principal, proba scrisă a concursului va fi susţinută pe 15 decembrie, de la ora 10.30, urmând ca interviurile să aibă loc pe 19 decembrie, de la aceeaşi oră. Totodată, pentru ocuparea postului de consilier juridic, proba scrisă a examenului se va susţine pe 14 decembrie, de la 10.30, la sediul Direcţiei de Patrimoniu Târgu-Jiu, iar interviurile au fost programate pentru ziua de 16 decembrie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here