Andrei se vede în continuare pe scaunul de prefect

331
Liviu Andrei, nu va renunţa la postul de prefect în care a fost numit recent. Acesta a menţionat ieri că, deşi se vehiculează anumite zvonuri, pe linie de partid nu s-a pus deloc în discuţie schimbarea din funcţie cu noul său coleg de partid, Eugen Vâlceanu.

Mai mult, prefectul interimar subliniază că, omul de afaceri de al PD-L, nu a solicitat nicio funcţie publică de la conducerea organizaţiei. Andrei a declarat că este sigur că aprobarea moţiunii de cenzură nu îi va afecta funcţia în care a fost numit recent.

Eventuala schimbare a noului prefect de Gorj a pus numeroase semne de întrebare atât pesediştilor cât şi pedeliştilor din judeţ. Social-democraţii s-au gândit că Andrei nu mai este pe placul liderului Ionel Manţog, în timp ce pedeliştii au condamnat aşa-zisa intenţie a lui Eugen Vâlceanu de a prelua locul actualului prefect.
Declaraţiile făcute de Liviu Andrei, vin în totală contradicţie cu maniera în care PD-L a procedat vis-a –vis de schimbarea prefecţilor PSD în urma cu aproape 2 săptămâni de zile, implicit , la Gorj, a fostului prefect Ion Florescu.
,,Prefectul nu se pune astăzi şi se înlocuieşte mâine, nu este o funcţie de care să îţi baţi joc în fiecare zi. Nu este o funcţie la o deconcentrată uşoară, este totuşi Prefectura judeţului cea care reprezintă interesele Guvernului în teritoriu iar prefectul este omul numărul unu care ţine legătura cu Guvernul. Nu au existat astfel de discuţii privind schimbarea mea. Au existat ceva discuţii între mine şi staff-ul PD-L Gorj în care eu am spus că vreau să rămân acasă, deocamdată, adică în Gorj. Nu vreau, deocamdată, o funcţie departe de familia mea”, a precizat prefectul Liviu Andrei. ,,Dacă se punea problema că Eugen Vâlceanu să vină aici, discutam, negociam. Din câte ştiu Eugen Vâlceanu nu vrea nicio funcţie publică”, a completat Andrei.
Prefectul interimar a declarat, de asemenea, că este preocupat acum doar de alegerile prezidenţiale, de pregătirea secţiilor de votare speciale şi de găsirea camerelor WEB cu care acestea vor fi dotate.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here