Anchetaţi după ce au furat aparatul de sudură

512

Doi tineri din Argeş sunt anchetaţi de poliţiştii gorjeni după ce au furat un aparat de sudură de la familia la care fuseseră cazaţi. Furtul s-a produs la Dragoteşti, în satul Corobăi, acolo unde cei doi bărbaţi de câte 31 de ani au poposit pentru o noapte şi au cerut unor localnici cazare până a doua zi. Gazdele au fost doi pensionari care au crezut că fac un gest de omenie.

Hoţii s-au trezit însă a doua zi dis-de-dimineaţă şi au plecat nu doar fără să îşi ia la revedere de la gazde, ci şi cu un aparat de sudură al acestora.

O rudă a bătrânilor a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia despre faptul că suspecţii se deplasau spre Turceni cu o autoutilitară. Oamenii legii au instituit filtre pe traseu şi i-au depistat pe cei doi la scurt timp, reuşind să recupereze şi aparatul de sudură furat. Argeşenii le-au spus poliţiştilor că doreau, de fapt, să cumpere obiectul, însă fără să explice şi de ce au plecat cu el fără să aibă acceptul proprietarilor. Ambii sunt anchetaţi acum pentru un posibil furt, poliţiştii încercând să stabilească toate împrejurările în care s-au produs faptele respective.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here