An jubiliar pentru Salvamont!

1068

În acest an se împlinesc 115 ani de la prima atestare documentară privind organizarea de formații pregătite pentru prim ajutor și salvare pe munte, dar și 50 de ani de la legiferarea activității de salvare montană sub denumirea SALVAMONT. De asemenea, se împlinesc și 35 de ani de la înființarea Serviciului Public Județean SALVAMONT Gorj. Cu această ocazie, vor fi organizate mai multe evenimente, în data de 20 iunie având loc, la Sinaia, Conferința Jubiliară Națională.

Pe lângă împlinirea a 115 ani de la prima atestare documentară privind organizarea de formații pregătite pentru prim ajutor și salvare pe munte, dar și 50 de ani de la legiferarea activității de salvare montană sub denumirea SALVAMONT, în acest an se sărbătoresc și 25 de ani de la afilierea Salvamont România ca membru în Comitetul internațional de salvare montană CISA-IKAR, dar și 15 ani de la înființarea Dispeceratului național Salvamont – Vodafone și de la debutul parteneriatului cu această companie de telefonie mobilă.
Se împlinesc și 35 de ani de la înființarea Serviciului Public Județean SALVAMONT Gorj. Cu această ocazie, vor fi organizate mai multe evenimente, în data de 20 iunie având loc, la Sinaia, Conferința Jubiliară Națională.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here