Amza, oficial consilier judeţean în locul lui Slapciu

920

Fosta viceprimăriţă din Târgu-Logreşti, Elena Amza, a fost validată marţi în funcţia de consilier judeţean. Aceasta i-a luat locul oficial fostului PP-DD-ist Aurel Slapciu, căruia i s-a retras sprijinul politic, pierzând astfel locul de consilier judeţean.

În şedinţa de Consiliu Judeţean, din 27 august, Elena Amza, membră a PP-DD Gorj, a fost validată în funcţia de consilier judeţean. Proiectul privind validarea lui Amza a ocupat prima poziţie pe ordinea de zi a şedinţei. “Se validează mandatul de consilier judeţean al doamnei Elena Amza, membru supleant în lista Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Prezenta hotărâre poate fi atacată de cei interesaţi, fără efectuarea procedurii prealabile, la instanţa de contencios administrativ, în termen de 5 zile de la adoptare. Direcţia juridică şi dezvoltarea capacităţii administrative din cadrul aparatului de specialitate al CJ Gorj va duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri”, se arată în hotărâre.
Prin mandatul pe care l-a obţinut, Amza a trebuit să renunţe la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Logreşti. Noul consilier judeţean a depus jurământul în faţa tuturor colegilor săi şi a promis că va fi în slujba cetăţeanului în cei patru ani de mandat. „Mulţumesc din suflet tuturor. Vă respect şi o să-mi achit toate datoriile faţă de Consiliul Judeţean şi de funcţia pe care mi-aţi predat-o. Mulţumesc colegilor mei de la PP-DD şi o sa fiu în slujba partidului de la care vin. Vă mulţumesc mult!”, a declarat Elena Amza.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here