Ambulanțele din Gorj intră în reparații. Contract de 4,5 milioane lei!

1110

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj va încheia un acord-cadru, pe 36 luni, pentru servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor din parcul auto al unității. Contractul a fost împărțit în două loturi, suma pusă la bătaie fiind de 4,5 milioane lei, fără TVA.

Pentru cele 14 autospeciale Volkswagen și Ford, suma maximă este de 2 milioane de lei, iar pentru cele 22 de autovehicule Mercedes, Fiat, Dacia și Citroen, instituția oferă 2,5 milioane de lei.
Potrivit caietului de sarcini, valorile au fost stabilite având în vedere cheltuielile din anii anteriori. „Obiectul contractului îl constituie prestarea serviciilor de revizii, inspecții tehnice periodice, reparații și întreținere curentă, precum și remorcare a autovehiculelor din dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Pentru reducerea timpului de așteptare, ca urmare a intervențiilor asupra autosanitarelor, precum și diminuarea timpului de deplasare, cât și a costurilor pentru deplasare la unitatea service, se solicită ca punctul de lucru să fie pe raza județului Gorj”, se mai arată în caietul de sarcini al licitației.
Service-urile auto interesate pot depune oferte până pe data de 2 septembrie. Prețul cel mai scăzut va fi luat în calcul la atribuirea contractului.
Tot în această perioadă, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj organizează achiziție directă, prin selecție de oferte, pentru „lucrări de reparații și zugrăveli pentru clădire garaj autosanitare”. Firmele pot depune oferte până pe data de 8 august, ora 11.00.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here