Ambasadorul României în Vietnam, în vizită privată în Gorj

491

În cursul zilei de ieri, președintele Consiliului Județean Gorj a primit vizita ambasadorului României în Vietnam. Acesta s-a aflat în județul nostru într-o vizită privată cu soția sa. În cadrul întâlnirii de marți, s-au pus în discuție posibilitățile de colaborare între județul Gorj și regiuni din Vietnam.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a primit, marți, vizita cordială a Excelenței Sale, Valeriu Arteni, ambasador al României în Vietnam, aflat în Gorj într-o vizită privată împreună cu soția. În cadrul întâlnirii au fost discutate posibilități de colaborare între județul Gorj și foto vizita ambasadorregiuni din Vietnam, având în vedere că, în ultimii ani, această țară asiatică a cunoscut o puternică dezvoltare și că există domenii de activitate în care se pot identifica puncte comune de interes.
La rândul său, Excelența Sa, Valeriu Arteni a făcut o amplă prezentare a Vietnamului, a modului în care a evoluat țara în ultimii douăzeci de ani și a premiselor de dezvoltare ale acestei țări.
Ambasadorul a mărturisit că a fost plăcut impresionat de frumusețile naturale ale județului, în special de zona montană Rânca, dar și de folclorul și tradițiile gorjene pe care a promis să le promoveze în cadrul activității sale diplomatice.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here