Alţi trei patroni, cercetaţi pentru evaziune fiscală

524

Alţi trei patroni, doi din judeţul Gorj iar cel de-al treilea din Mehedinţi, sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală după ce poliţiştii au descoperit că aceştia nu şi-au achitat impozitele şi contribuţiile cu reţinere de la sursă datorate bugetului de stat.

În cursul zilei de 13 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat o femeie, în vârstă de 35 ani, din localitate, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada ianuarie – iunie 2014, nu a virat impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă, mai vechi de 30 de zile de la scadenţă, datorate bugetului de stat, în cuantum de 645 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. Dosare penale pentru evaziune fiscală au mai fost întocmite în cursul aceleiaşi zile şi pe numele unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Baia de Aramă, precum şi pe cel al unei patron, de 47 de ani ,din Padeş. Potrivit poliţiştilor, mehedinţeanul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada ianuarie – iunie 2014, nu a virat impozitele şi contribuţiile cu reţinere la sursă, mai vechi de 30 de zile de la scadenţă datorate bugetului de stat, în cuantum de 5.883 lei, în timp ce patronul din Padeş nu a virat, în perioada iunie – octombrie 2014, impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă în cuantum de 2.382 lei.
R.L.

1 COMENTARIU

  1. Astea sunt nimicuri , la noi la Util Bonus srl Pestisani avem contributiile neplatite de doi ani . Si e vorba de sute de milioane nu mizilicuri de astea . dar directorul nostru are pile la Caragea sau cel putin asa ne sperie pe noi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here