All Stars Dolce Vita şi-a stabilit lotul pentru meciul cu Pandurii

1442

A fost stabilit lotul de jucători al selecționatei de minifotbal care va înfrunta Pandurii Târgu-Jiu. Partida de verificare se dispută, miercuri, de la ora 15.00, pe unul dintre terenurile de la Stadionul Municipal. Toți cei 16 jucători convocați pentru acest amical sunt jucători activi în fotbalul pe teren mare, majoritatea fiind componenți ai echipelor de Liga 4 din fotbalul județean. Partida va fi transmisă în direct şi de un post de televiziune local. Majoritatea jucătorilor convocați provin de la primele 3 clasate din Liga 1 Dolce Vita: 7 jucători de la ACS Victoria, 4 jucători de la Dream Team și 2 jucători de la Peppy Dolce Vita.
Două echipe din Liga 2 Amatori oferă și ele câte un jucător la lot: Primăria Bălești și Răzvy Team, în timp ce un jucător provine de la o echipă cu ștate vechi în Liga 1, Primăria Bîlteni.
Lot All Stars Dolce Vita: Remus Cristian Lilea, Mădălin Constantin Muraru (portari) – Mihai Alexandru, Radu Alexandru Dăianu, Bogdan Daniel Dolcescu, Mircea Daniel, Lucian Vasile Marina (fundaşi) – Alexandru Avrămescu, Cristian Horațiu, Luis Nicolae, Cristian Vasile, Răzvan Florentin,Răzvan Ionuț Vespe (mijlocaşi) – Constantin Horia Șitoianu, Adrian Cristian Negrea, Ionuț Nicușor Gruia (atacanţi).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here