Alimente pentru tratarea reumatismului

698
reumatismIată câteva alimente sănătoase care nu eşuează niciodată când vine vorba despre tratarea reumatismului, spun specialiştii.
Cartoful
Sucul unui cartof crud este privit ca un remediu excelent pentru reumatism. Cel mult 2 linguriţe de suc, făcut prin presarea cartofilor cruzi, trebuie luate înainte de principalele mese ale zilei. Sucul de cartof ajută la eliminarea factorilor toxici şi ameliorează reumatismul.

Coaja de cartof, de asemenea, este un excelent remediu împotriva reumatismului, deoarece aceasta este extrem de bogată în săruri minerale vitale. Unul din cele mai bune medicamente pentru prevenirea bolilor cauzate de excesul materiei toxice din organism este apa în care sunt fierte cojile de cartofi. Aproximativ 30g de coajă de cartof trebui spălată din abundenţă şi să fiarbă în jumătate de litru de apă până când scade la jumătate. Apoi, decoctul este strecurat şi băut. Zilnic trebuie consumate 3-4 pahare de decoct, preparat similar.

Dovleacul
Sucul de dovleac este considerat benefic în tratamentul reumatismului. Un pahar de suc, extras din legumă, trebuie amestecat cu o linguriţă de miere şi consumat zilnic pentru ameliorarea acestei boli. Tratamentul trebuie continuat pentru cel puţin 3 luni pentru rezultate favorabile.
Ţelina
Ţelina este un alt remediu naturist eficient pentru reumatism. Un extract din seminţe de ţelină este mult mai puternic decât leguma crudă, care are efect tonic asupra stomacului şi rinichilor. Între 5 şi 10 picături de extract de seminţe sunt adăugate în apa fierbinte şi luate înainte de masă.
Lămâia
Lămâile sunt benefice în tratamentul pentru reumatism. Pacienţii trebuie să consume sucul a 2-3 lămâi pe zi pentru ca tratamentul să dea rezultate maxime.
Nuca
Nucile sunt folositoare în tratamentul împotriva reumatismului. Pentru a dobândi cele mai bune rezultate, nucile trebuie foarte bine masticate. Astfel, tratamentul împotriva reumatismului constă în consumarea zilnică a 6 nuci, care trebuie masticate bine.
Reventul
Mirodeniile din revent au fost descoperite ca fiinţa folositoare pentru tratarea reumatismului. Cantităţi egale de tulpină verde de revent şi zahăr sunt puse la macerat. Câte o linguriţă din acest preparat trebuie consumată de 3-4 ori pe zi.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here