Alimentaţia şi E-urile ucigaşe

594
AlimentatieE 250 nitritul de sodiu, se găseşte foarte mult în mezeluri şi este cancerigen.
E 621 glutamatul monosodic, se găseşte în supe concentrate şi în multe altele şi conţine fier, iar fierul metalic hrăneşte celula canceroasă, deci la un cancer incipient sau la un organism predispus, poate declanşa, accelera, agrava procesul cancerigen. De aceea fierul trebuie luat numai natural, din alimente, ca peşte, ouă, ficat etc. şi nu cel sintetic (metalic) din farmacii.

E 450 – 451 – 452 – compuşi cu fosfor (difosfaţi, trifosfaţi, polifosfaţi) se găsesc în brânza topită şi în toate celelalte produse cu brânză ce-l conţine, în pateuri animale, vegetale, băuturi, sucuri, salate. Dezechilibrează profund balanţa fosfor – calciu, în favoarea fosforului şi dau osteoporoză.
Un cetăţean ce a consumat sucuri şi produse cu fosfor şi a făcut o fractură, nu s-a vindecat în 6 săptămâni şi s-a constatat că din cauza osteoporozei (lipsei de calciu produsă de aceste E-uri).
Fierul sintetic – înmulţeşte şi menţine celulele canceroase.
Margarina este şi sintetică şi plină de E-uri. Untul în cantităţi mici este bun, cu condiţia să nu conţină E-uri.
Deci sucurile naturale de fructe, legume şi apa, sunt singurele recomandate şi sănătoase, dar să nu fie contaminate cu nitraţi şi pesticide.
Murăturile sunt bune pentru cei sănătoşi, dar să fie fără aspirină şi sare iodată. Sarea iodată (iodul), dă un fel de cancer la glanda tiroidă.
Grăsimi naturale cât mai puţine, cereale integrale şi fructe, cât mai multe.
E 102 (tartrazină), colorantul galben, care este în toate produsele şi băuturile galbene. Deci este şi în produsele de cofetărie, patiserie, paste făinoase şi băuturile alcoolice. Te omoară în timp. Efectele imediate se văd la cei alergici la aspirină.
E 104 (galben de chinolină), tot un colorant.
E 110 (galben de portocaliu, galben orange). Sunt în foarte multe produse cu această culoare sau în produsele în care se pot face toate culorile curcubeului.
E 150 – colorant caramel, în băuturi şi în special în băuturile light (la cutii, etc.)
E 951 (aspartam), foarte periculos. Cel mai mult este în guma de mestecat, în toate băuturile light, în toate produsele pentru siluetă. Atacă celula nervoasă şi duce la accidente vasculare cerebrale.
E 230 – difenilul foarte periculos, care a fost scos pe plan internaţional şi n-ar mai trebui folosit.
E 123 – Amarantul tot colorant. Colorează în roşu, nu trebuie confundat cu planta Amaranthus.
E 128 – roşu 2 G, a fost interzis în multe ţări. Se bagă în carne, carnea Burger.
E 127 – tot colorant – se introduce în compoturi, sucuri, bomboane, îngheţată. E interzis în Statele Unite şi America L. Deci E-urile formează radicali liberi, care la rândul lor, stau la baza tuturor bolilor, dând inflamaţii. Alte E-uri cum sunt cele din margarină produc ateroscleroză (ateroame şi inflamaţii), într-un grad foarte mare şi chiar de zece ori mai mare decât untura, untul natural.
Toate mezelurile conţin E-uri. Aspartan, acid citric, cafeină, conservant, benzoat, etc., etc., toate acestea sunt în băuturile la cutie liht – au 7 E-uri şi profil nutriţional foarte slab.(va urma)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here