Alimentaţia şi E-urile ucigaşe

255

Unde scrie grăsimi vegetale hidrogenate, să se ştie că este margarina. Apa plată adevărată (adică oligominerală (fără minerale) este o apă bună. Berea are o cantitate de alcool, de aceea peste ½ litri pe zi nu este permis.Toate fructele naturale, fără alte tratamente, sunt recomandate.

Pâinea integrală (nespoită cu caramel) este sănătoasă, pâinea albă favorizează cancerul.
Mierea să fie naturală.
Alimentele contaminate cu dioxine sunt periculoase, dar azi multe alimente în mod natural sunt contaminate cu dioxină, care contaminează aerul, apa şi solul.
Orice produs congelat, ori se consumă, ori se aruncă.
Cartofii dacă nu se prăjesc sunt sănătoşi.
În cosmetice, în pasta de dinţi sunt o groază de substituenţi, din care multe sunt e-uri.
Laptele praf pentru copii, până la 6 luni fiecare mamă să-şi alăpteze copilul. În majoritatea laptelui praf este sulfat de cupru.
Ciocolata-se recomandă numai dacă are 0,6% cacao, unt natural şi zahăr, nu grăsimi hidrogenate (margarină) sau altceva.
E-urile pot provoca şi bronşite.
Glutenul este proteina din cereale. Pâinea, propriu-zis, făina care conţine un procent mare de gluten este bună.
E-urile modifică şi compoziţia serului sanguin şi compoziţia sângelui. Dereglează metabolismul şi de aici o serie întreagă de tulburări, boli, obezitate, etc.
Budinca praf din plicuri, este un cocteil de e-uri.
E124 A (roşu), E 129 (roşu), E 220 – conservanţi artificiali se găsesc în multe alimente, etc, etc.
Citeşte întotdeauna compoziţia pe etichete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here