ALIANȚA USR PLUS – poziția 1 pe buletinul de vot

1761

Dacă vrei altceva de la viață

IA-ȚI REVOLTA CU TINE, DUMINICĂ 6 DECEMBRIE ȘI DĂ-I UN SENS!

Nu e suficient să spui ,,M-am săturat. În Gorjul ăsta oricum nu se schimbă nimic”.
Nu ajunge să te revolți în sinea ta sau la o bere cu prietenii.
Nu ajută să lași pe alții să decidă în locul tău.
Ia-ți revolta cu tine, duminică 6 decembrie și dă-i un sens. Elibereaz-o dând un vot decisiv USRPLUS pentru Marea Schimbare.
Imaginează-ți cum ar fi arătat politica ultimilor patru ani dacă USR PLUS nu ar fi existat. Am blocat cu puterile noastre în Parlament, atâtea câte au fost în urma alegerilor trecute, multe ordonanțe și legi ale Răului. Am evitat prin acțiunea noastră un imens și ireparabil dezastru.
E timpul pentru nivelul următor: Construcția Binelui. Nu putem însă trece la acest nivel fără votul vostru. Conștienți, fiecare, că acum nu există altă șansă pentru România decât Alternativa la partidele trecutului. Ea se numește USRPLUS!
Uitați-vă cu atenție la oamenii care candidează din partea USR PLUS și la ceilalți.Veți vedea repede diferența! Iar Voi, cu Votul vostru, chiar puteți face diferența…
Toate cercetările sociologice arată că putem fi marea surpriză a acestor alegeri! Că putem decide Drumul spre acea Românie pe care vi-o doriți și-o visați! Dacă există o șansă ca România să o ducă mai bine, ȘI EXISTĂ!, haideți să o punem în valoare!
Nu uita! La 1 decembrie 1918 cei care au vrut altceva de la viață au împlinit idealul național și au făcut România Mare. În decembrie 1989 cei care au vrut altceva de la viață au dărâmat o dictatură. Dacă vrei altceva de la viață vino pe 6 decembrie 2020 la vot și alege singura variantă bună pentru tine și familia ta: USRPLUS!
Sunt Radu Miruță. Am construit rețele prin care circulă informația în întreaga lume și acum construiesc o rețea de încredere. Am încredere în tine!
Sunt Corneliu Răducan. Am proiectat case și clădiri pentru oameni, acum proiectez un plan pentru a scoate județul Gorj din ultimele locuri în țară cam pe orice criteriu.
#pozitia1pebuletinuldevot
M.P.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here