Aleșii PSD vor să protesteze la București

1946

Nemulțumire în rândul aleșilor locali ai PSD. Social-democrații vor să vină la Bucureşti ca să protesteze în faţa Palatului Cotroceni. Motivul: anexa la bugetul de stat pe 2021 emisă de Guvern prin care au fost alocate fonduri numai administrațiilor locale ale PNL, USR-PLUS şi UDMR.
„Niciodată nu s-a făcut o anexă separată cu anumite amendamente, un troc politic. Să ne spună domnul Orban cum a împărţit pentru prima oară aproape 2 miliarde lei pentru autorităţile locale. 20 de judeţe să nu primească niciun ban fiindcă sunt ale PSD. Asta e normalitatea pe care ne-o invoca preşedintele prin Guvernul său? Toţi aleşii locali din partid, în acest moment sunt dezbateri cu toţi preşedinţii, vor să vină la Bucureşti, să îşi pună eşarfele şi culmea nu vor să meargă la Palatul Victoria, ci la Palatul Cotroceni. Vor să vină să se manifeste în faţa Palatului Cotroceni toate administraţiile locale ale PSD. Ce se întâmplă anul acesta e un precedent la anul trecut, ceea ce a făcut Orban a continuat şi acum”, a afirmat Marcel Ciolacu, șeful PSD.
În plus, social-democraţii au decis să facă plângeri penale fostului premier Ludovic Orban, actualului prim-ministru Florin Cîţu, miniştrilor şi prefecţilor care au semnat fundamentarea unei anexe la bugetul de stat pe 2021 prin care au fost alocaţi bani administrațiilor locale ale PNL. Votul final pentru proiectul bugetului de stat este programat pentru marți, în plenul reunit al Parlamentului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here