Alegeri „cu cântec” şi la studenţi

352
elv.picFostul preşedinte al Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu – Jiu, Elvis Voicu, este acuzat că ar conduce din umbră această organizaţie şi că tot ce mişcă, inclusiv banii, mai întâi trec pe la el.

Voicu neagă însă veridicitatea acestora şi spune că totul a pornit de la alegerile pentru Senat şi Consiliul Facultăţii de Inginerie unde o altă organizaţie a pierdut, membrii acesteia începând să ameninţe şi să acuze.

Alegerile, fie ele şi pentru un „os” mai mic, sunt la fel de înverşunate ca şi cele pentru adevăratele „ciolane”. Aşa se face că inclusiv studenţii au început să joace murdar şi să se împroaşte cu noroi pentru o fărâmă cât de mică de putere. „Liga Studenţilor Universităţii <<Constantin Brâncuşi>> este condusă de către Voicu Elvis, un “tânăr” de 35 ani, care se pare că a prins rădăcini în cadrul organizaţiei. Are acces la contul organizaţiei, banii care intră acolo din sponsorizări sunt sub controlul lui şi al preşedintelor susţinute şi puse de el în funcţie, Greculescu Deborah şi Popescu Ramona, dar fără acte…”, îşi începe acuzaţiile o tânără care semnează Alina Gheorghe. Întrebat despre aceste acuzaţii, Voicu a declarat că nici nu o cunoaşte personal pe reclamantă şi că aceasta, probabil, face parte din Sindicatul Studenţilor din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi”. “Lor nu le-a convenit că noi am câştigat alegerile pentru Senat şi pentru Consiliul Facultăţii de Inginerie. Alegerile au avut loc joi, 10 decembrie şi luni, 14 decembrie. Au început să ne acuze de tot felul şi să ne ameninţe că vor merge la presă. Mă aştept şi în zilele următoare să fiu sunat şi întrebat despre aceste lucruri”, a spus Voicu.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here