AJOFM recrutează muncitori pentru Austria

681

O firmă austriacă a lansat pe site-ul mobilităţii europene, EURES, două oferte de locuri de muncă pentru posturi de zugravi şi muncitori în domeniul forestier. Gorjenii interesaţi şi calificaţi în aceste meserii se pot adresa specialiştilor din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM).

Potrivit ofertei EURES România, pentru postul de zugrav candidaţii trebuie să aibă calificare, dar se acceptă şi persoane care nu au calificare, dar cunosc meserie şi au experienţă şi cunoştinţe de limba germană, nivel mediu sau conversaţional. Se oferă un salariu între 1.200 şi 1.500 euro net pe lună, plus cazare gratuită, echipament de lucru necesar şi telefon pentru convorbiri în cadrul firmei. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Muncitorii au de plătit doar transportul până în Austria şi mâncarea.
Tot pentru Austria mai este valabilă o ofertă de recrutare pentru zece lucrători în domeniul forestier. Se cere calificare, dar se acceptă şi persoane care nu au calificare, dar cunosc meserie. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască limba germană, nivel mediu sau conversaţional. Salariul oferit este între 1.200 şi 1.500 euro net pe lună, plus cazare gratuită. Durata contractului este nedeterminată. Ofertele sunt valabile până la 31 ianuarie 2017.
Persoanele interesate de aceste posturi trebuie însă să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul AJOFM Gorj pentru a fi înregistrate în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here