AJOFM recrutează căpşunărese pentru Spania

511

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, au transmis, ieri, că serviciul EURES România oferă 800 de joburi în Spania pentru munca sezonieră în agricultură. Gorjencele interesate se pot înscrie în baza de date a AJOFM Gorj pentru a fi recrutate în vederea recoltării căpşunelor în Spania.
Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, oferta fiind valabilă pentru campania de anul viitor. Nu se solicită experienţă. Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 de ore pe săptămână, împărţite în şase zile. A şaptea zi este de odihnă, dar poate să nu coincidă cu duminica. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, menţionându-se că nu există posibilitatea cazării bărbaţilor.
“Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj din Târgu-Jiu, strada Lt. Col. D. Petrescu, nr. 1, tel 0253/211.568. data şi locaţia bursei vor fi comunicate ulterior”, a declarat directorul executiv al AJOFM Gorj, Romeo Chiriac.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here