„Air Wolf Festival” 2016, o ediție memorabilă

679

În perioada 14-16 octombrie 2016 a avut loc cea de-a treia ediție a competiției „Air Wolf Festival”, la Baia de Fier. Evenimentul a fost organizat de Montan Club White Wolf și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj. 19 persoane au participat la ediția din acest an a „Air Wolf Festival”.

Competiția „Air Wolf Festival” are drept scop popularizarea activităților aeronautice, dar și pregătirea în regim de concurs a piloților, precum și afirmarea elementelor de perspectivă și identificarea unei locații parapante (2)corespunzătoare desfășurării permanente a activităților aeronatutice. Cea de-a treia ediție a competiției s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Baia de Fier și Polovragi, participanții fiind piloți paramotoriști, ce posedă gradul de pregătire necesar, licența la zi pentru aeronave ultraușoare motorizate – clasa paramotor.
parapante (3)Participanții au sosit la Baia de Fier în cursul zilei de 14 octombrie, când a avut loc și ședința tehnică. Sâmbătă au început probele de concurs, prima fiind Precizia Lansării, urmând Precizia Aterizării. Duminică, 16 octombrie, a avut loc proba Bowling. Tot duminică a fost și festivitatea de premiere. concurs_parapante-2Întreaga acțiune a fost coordonată de Gabriel Dan Chiriac, președintele Clubului Montan White Wolf Baia de Fier.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here