Agresată sexual de propriul nepot de 25 de ani

494
O bătrână de 72 de ani din Berleşti a fost violată şi bătută de un nepot de-al ei. Elena Neagoe le-a povestit poliţiştilor că Gheorghe Amza, de 25 de ani, a intrat seara peste ea în casă. Tânărul era băut şi îşi trăsese tricoul peste faţă pentru a nu fi recunoscut. Bătrâna merge în baston şi se deplasează cu greu, din cauza vârstei, motiv pentru care nici nu a putut să opună o rezistenţă prea mare.

„Cine face lucruri din astea ar merita pedeapsa maximă pentru că la bătrâni şi la copii să îi ataci mie mi se pare crimă. Femeia asta de abia merge după o pâine, îşi vedea de viaţa ei aici, singură, că are copii plecaţi şi vin ei pe la ea, dar mai rar, iar un nenorocit din ăsta să-şi bată joc de ea. Nu e posibil aşa ceva. El a plecat la cârciumă după ce şi-a bătut joc de biata bătrână, nici măcar nu avea remuşcări”, spune o vecină a bătrânei.
Rudele femeii au con-vins-o pe aceasta să depună plângere la Poliţie, imediat fiind deschisă o anchetă. Elena Neagoe nu dorea iniţial să reclame faptele pentru că avea buletinul de identitate expirat. Agresorul său a fost însă identificat foarte repede de oamenii legii şi reţinut, pe numele său fiind emis şi un mandat de arestare preventivă. Tânărul acuzat de viol şi-a recunoscut faptele, el mai având antecendente tot pentru o asemenea infracţiune, fiind recidivist.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here