Afacere penală cu un utilaj agricol! Tractor al liceului din Bîrseşti, casat şi transformat în chilipir pentru vecinul administratorului şcolii

2519

Un tractor U650, folosit drept material didactic la Liceul Tehnologic din Bîrseşti, unitate cu profil agricol, a ajuns să fie achiziţionat, cu patru ani urmă, pe un preţ de nimic, de un întreprinzător privat din cartierul municipal Slobozia. Culmea coincidenţei este însă că tractorul casat, dar perfect funcţional în curtea actualului cumpărător, a ajuns să fie achiziţionat, la preţ de fier vechi, tocmai de unul dintre vecinii administratorului liceului, Petre Bistreanu. Respectivul a luat astfel utilajul, ce fusese folosit doar pentru elevi, la un sfert din preţul cu care acesta ar fi putut fi vândut ca tractor la mâna a doua. Şocant este însă că acum directorul şcolii, Maria Dabelea, declară senină că nu a fost interesată să vadă ce s-a mai ales, după 2011, din bunul şcolii, mulţumindu-se doar cu mizilicul primit de la firma de fier vechi pe respectivul utilaj. Directoarea s-a mai apărat spunând că nici nu cunoştea starea tractorului vândut, la momentul înstrăinării, şi nici legătura actualului proprietar cu administratorul Bistreanu. Are însă grijă să dea vina pe Consiliul de Administraţie al şcolii că nu poate explica de ce l-a mai ţinut pe Bistreanu încă un an în funcţie, deşi în vară respectivul s-a pensionat.

În anii săi de glorie, când avea peste o mie de elevi, liceul cu profil agricol din Bîrseşti deţinea, pe lângă o plantaţie de pomi distrusă între timp, şi mai multe utilaje agricole pe care studiau elevii unităţii de învăţământ. O parte dintre acestea s-au mai stricat de-a lungul timpului şi au ajuns la fier vechi, dar nu s-ar fi întâmplat asta şi cu tractorul U650 despre care s-a decis brusc în 2011 să fie casat. Dascălii şcolii spun că, tractorul a fost scos din actele unităţii de învăţământ la scurt timp după ce Maria Dabelea s-a instalat la cârma liceului, administratorul şcolii, Petre Bistreanu, devenindu-i supus credincios. La propunerea respectivului, tractorul este “aruncat” la fier vechi, pentru o sumă infimă, ca de la firma în cauză să ajungă, peste nopate, în curtea vecinului lui Bistreanu de la Slobozia. Pentru un preţ modic, situat în jurul a 3800 de lei, tractorul liceului ia drumul proprietăţii lui Ion Petrescu, zis “Nache”, spun respectivii care susţin că utilajul se află în prezent în curtea acestuia alături de un alt tractor.

De la 15.000 de lei, la un sfert din bani
Maria Dabelea a recunoscut că tractorul a fost vândut la fier vechi, dar a menţionat că nu cunoaşte cine i-a devenit apoi proprietar. “Tractorul a fost casat, dar nu îl cunosc pe vecinul lui Petre Bistreanu. Chiar nu ştiam cine l-a cumpărat, cunosc doar că acesta a fost vândut perfect legal”, a declarat directorul unităţii de învăţământ spunând că nu cunoaşte dacă administratorul a avut sau nu un câştig material de pe urma casării bunului în cauză.
“Nu ştiu dacă administratorul are sau nu o legătură cu acel cumpărător. Acum aud aşa ceva! O să îi spun lui Petre Bistreanu să vă sune să vă explice dânsul”, s-a scuzat Dabelea, după ce a fost întrebată cum dăm de subordonatul său. Din păcate însă, până la închiderea ediţiei de joi(discuţia având loc marţi, 24 noiembrie 2015) administratorul în cauză nu a dat vreun semn de viaţă ori vreo explicaţie pertinentă la Gorjeanul.
Am fi vrut să aflăm de ce tocmai cel care domiciliază la o sută de metri de locuinţa lui Petre Bistreanu a cumpărat tractorul şcolii, dar şi ce valoarea avea, în opinia acestuia, de fapt utilajul în cauză, atâta timp cât pe piaţa de profit acesta, la mâna a doua s-ar cumpăra cu un preţ de aproape 15.000 de lei.

Pensionarul Bistreanu, ţinut în slujba lui Dabelea
Am încercat atunci să aflăm de la Dabelea de ce l-a menţinut pe administrator în slujba şcolii deşi acesta în vară se pensionase. Dabelea a dat vina însă nu pe dependenţa ei de subordonatul în cauză(care o ajută cu maşina şcolii la cumpărături, dar şi prin aport personal la treburile din gospodărie), ci pe Consiliul de Administraţie al liceului. “Nu eu l-am păstrat. Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic din Bîrseşti a stabilit în această toamnă să îl păstreze pe dânsul pe funcţie”, a declarat Dabelea făcându-se că nu cunoaşte legăturile de rudenie dintre Bistreanu şi un inspector şcolar.
Şi astfel, în ciuda numărului mare de şomeri cu studii superioare din Gorj, pensionarul Bistreanu cu studii medii a rămas pe post. Asta, deşi acum beneficiază şi de pensie şi de salariu, tot el având grijă şi de căminul şcolii unde este cazat un singur elev.

Ţine locul rezervat pentru o altă pilă
Bistreanu a fost păstrat însă pe postul de administrator pentru a ţine, de fapt, locul ocupat pentru o altă colegă din liceu, angajată cu jumătate de normă în şcoală. Mai exact, respectiva nu poate ocupa locul în cauză, deoarece este încă studentă, studiile superioare fiindu-i necesare pentru postul în cauză. Viitoarea înlocuitoare a lui Bistreanu a fost astfel “obligată” de conjunctură să se înscrie la o facultate de studii economice, la vârsta de peste 30 de ani, pentru a îndeplini cerinţele postului ocupat deja de la jumătatea anului de proaspătul pensionar Bistreanu. “Administratorul nu va mai continua în funcţie şi anul şcolar viitor. A specificat acest fapt chiar dânsul. Nu este însă adevărat că ţine postul ocupat, deoarece postul său va fi scos la concurs..”, a explicat, încurcată, Dabelea, deşi mai fusese acuzată de astfel de promovări pe pile şi în anii trecuţi.

Primarul Cârciumaru, în inspecţie la liceu
Reclamată masiv în ultimul timp, mandatul cu probleme al lui Dabelea a intrat în atenţia superiorilor săi. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, s-a deplasat, personal, la şcoala din Bîrseşti să vadă ce probleme sunt acolo, în timp ce şi Dabelea ar fi fost chemată la primărie să dea explicaţii. Cu câteva zile în urmă, Dabelea trimitea Gorjeanul la primărie pentru informaţii legate de stadiul lucrărilor la campusul din curtea liceului pe care ea îl conduce, aceasta spunând că nu are informaţii exacte în acest sens. Tot Dabelea a explicat atunci că noul campus va deservi, în final, în mică parte liceul, acesta urmând să adăpostească, în final, cursurile unei facultăţi.
Anamaria Stoica

43 COMENTARII

 1. In urma cu multi ,multi ani (>40) am absolvit acest liceu de la care proveneau cei mai buni candidati la fac.de horticultura…
  Intamplator am intrat aici si nu mi a placut de loc ce am citit . Mare pacat, Barsestiul a fost emblema horticultirii romanesti,sper sa si revina…

 2. oameni buni,uitati cum si a batut carciumaru si cu sclavii lui de la primarie,impreuna cu dabelea maria de voi locuitorii din barsesti si de liceu,si a batut joc de o investitie,ne a luat terenurile agricole,ne a luat si terenurile de sport,e un dezastru ce a facut aceasta dabelea maria si acest carciumaru…ar trebui sa primeasca o lectie ,dar nimeni nu vede asta…doar noi putem merge mai departe….

 3. oooooo….Doamna director?????ce inseamna sa ai administrator si slugoi pensionar,iti face toate poftele……Iti aduce motorina la pet sa bagi in Skoda personala,plasa cu produse traditionale,are si tehnica cand face asa ceva,e bun omul rau,de il tii si la pensie,sau salariul merge pe cardul tau???El e cam ofilit,cred ca de la oboseala,urat ce faceti acolo,va faceti de rahat ca de altcEva sunteti de mult timp…CU STIMA!!!!

 4. O mai tine,ca mai sunt de luat materiale sa isi mai faca doamna pe acasa,mai sunt si muncitorii de la campus,aserviti ei.O duce bine,nu se pune problema,pe asta batran administrator,il tine ca e servitorul ei,Ca urmatorul care va veni,nici nu va ganditi cine ,e o persoana foarte cunoscuta si nu ii va mai merge cu el.Asta din ce mai auzim si noi pe la colturi si este foarte sigur ca va veni cine foarte bun si pregatit nu cum e asta batran si fara studii!!!

 5. Cine te crezi Carciumare,de tii pe post o directoare fara concurs si un administrator pensionar si care au facut atatea????Tu crezi ca aici e mosia ta de la Ursoaia????dute acolo daca crezi asta sau mutate pe alexandri ca asta meriti!!!!A bia astept sa va vad legati pe toti la cate ati facut ar trebui sa stati 2 mandate de 4 ani!!!!!

 6. nu se va intampla nimic!nu vedeti ca intr-o luna de cand este scandalul asta nu sa luat nici o masura decat ca a chemat-o primarul asta la el si a mai trecut pe acolo asa in vizita,pana l au luat oamenii cu hoo la gradinita din barsesti si a fugit de frica lor,sa ii fie rusine…atat timp cat carciumaru va fi si cu isfan nimic nu se face,aceasta doamna cotizeaza bine,doar sambata si duminica se duce cu plasuta la toti sa o tina…avem si dovezi le vom arata cand vom fi intrebati!!!!credea ca lucrurile raman asa????nu…la puscarie cu aceasta femeie care nu a facut nimic decat a furat de la urdari de la scoala si de la barsesti!!!rusine carciumare,sa vii sa te votam…..sa fugi cu toti ca va fi vai de tine…

 7. Si chiar daca nu s-a intamplat inca nimic cu aceasta directoare penala, totusi trebuie sa avem puterea sa nu ne oprim,sa avem curajul sa nu ne dam la o parte si sa o demascam atunci cand vom fi intrebati ,sa o tinem asa pana cineva ne va auzi si se va sesiza !Pana la urma tot se va face dreptate !Lucrurile se misca greu , pentru ca impreuna cu aceasta femeie ce a distrus un liceu vor cadea si altii,dar pana la urma locul ei va fi acolo unde merita!Candva aceasta directoare ,aleasa pe criterii numai de unii stiute preda ore la cei arestati din penitenciarul Tg jiu,implicata fiind intr-un proiect,dar speram ca intr-o zi altii ii vor preda ei ore de etica si moralitate !

 8. este foarte adevarat ce spui!!!dar cine sa o faca???cine o denunta???/CARCIUMARU FLORIN E IN SPATELE HOTIILOR,CA SI LA ACEST LICEU!!!!EL IL TINE IN FUNCTIE PE PETRE BISTREANU PENSIONAR FIIND DE UN AN DE ZILE!!!!!CUM VA EXPLICATI????IL TINE DOAR PENTRU FAPTUL CA ACESTIA COTIZEAZA LA PUNGA EDILULUI NOSTRU,CARE VA FI PENAL,TREBUIE ANI GREI DE PUSCARIE PENTRU TOT CE A FACUT!!!!POATE TOT CE SA SCRIS II VA AFECTA CANDVA PE ACESTI 4 PENALI DE CARE NE IZBIM ZILNIC!!!!

 9. Cine poate sa ii faca ceva acestei femei nascuta flamanda!Care institutii din Gorj?Ca peste tot e la fel,iar singura sansa este sa fie sesizat D.N.A CRAIOVA,pentru ca aici in Gorj ,ATATA TIMP CAT E CARCIUMARU CORUPTIA E IN FLOARE!

 10. LICEUL ARATA BINE!!!VAI DE STEAUA LUI CARCIUMARU,POI SUNT NISTE RUINE ACOLO,EL NU A VAZUT,ASTA MINTE CUM RESPIRA…DE CAMPUS NU VORESTE CA INVESTITITE,CA ACOLO SE IA ZECIUALA,O RUINA SI CE E ACOLO,PLOUA IN EL,MUNCITORII AU PLECAT VIN IN MARTIE,PENTRU CE TINE CAMINUL????CRED CA SE CAZEAZA ADMINISTRATORUL BISTREANU,CA SI ASA E LA PENSIE ARE SI SALARIU,MERGE SA STEA ACOLO,E SARAC,UNCHIUL LUI ISFAN!!!!!VEDETI DE CE O TINE PE DABELEA MARIA???????

  • Când mai aveți timp și pentru treburi cu atâtea căutări de vinovați și de legături genealogice? Văd că a fost nevoie de o perioada de timp foarte lungă, dîn 2011 e ceva. Cât privește legătura de rudenie dintre mine și D. Dabelea va spun eu ca ați pierdut vremea la fel cum cred că e și cea dintre D Bistreanu și inspectorul general și apoi chiar dacă ar fi nu cred că ar avea vreo legătură cu munca de administrator pe care o face de foarte mult timp la liceu. În fine dacă e de vină și primarul, și secretarul și. ..

   • doamna radacina,iar incepeti cu lucrurile astea?ar fi bine sa incetati si sa nu mai luati apararea unoar oameni vinovati pentru ce sa intamplat la cel mai slab liceu din gorj!!!cum sa nu fie de vina acest administrator pensionar si aceasta directoare fara merite ,fara concurs,numita politic de carciumaru si tinuta de isfan,pentru cotizatie,vreti sa va spun mai multe????astept sa ma cheme la dna craiova sa spun tot ce stiu,saptamana viitoare veti afla!!!scapam de ciuma rosie de la liceul agricol barsesti!!!vor vrni oameni pregatiti sa faca performanta nu o agronoma si un administrator doar cu liceu care e tinut de nepot in brate si de maricica!!!!!

 11. poi doamna dabelea sa laudat peste tot ca atat timp cat florin carciumaru si ion isfan vor fi nu o sa aibe nimeni ce sa ii faca!!!!vedem asta cu totii,se inchid ochii la toate ilegalitatile ca ii are la mana cu acea ruina de campus,pe care acum ploua,nu i au pus nici acoperis,o rusine de lucrare ca toate facute de carciumaru,,,,ar fi bine sa ne lasati sunteti depasiti toti…doar doamna maria da BELEA e abonata la florin carciumaru,altfel nu ar tineo….cata presiune sa facut din partea noastra si nimic!!!!!poate candva o sa ii ridice pe toti,ar fii foarte bine sa ii vedem cu catuse,,,,si atunci sa vezi stiri,mama unui politist din maramures,arestata pentru luare de mita…frumos,nu va fi departe!!!!!!!!!!!!!

 12. Bravo domnule inspector general Isfan spuneti in emisiune ca o gradinita nu poate functiona cu 6 copii ,dar internatul Liceului Tehnologic Birsesti functioneaza cu un singur elev,iar Getuta Popescu ,purtatoare de cuvant a ISJ GORJ o mai si lauda pe Dabelea Maria!Iar de carciumaru florin,primarul TG JIU ce sa mai zicem?Liceul Birsesti seamana perfect din punct de vedere al celei care il conduce,Dabelea Maria cu cel care conduce primaria TG JIU.POATE NE ADUCETI LA LICEU SI NISTE PANSELUTE DE LA FIICA ,CA LE PUNEM PE ELE SA STEA IN CAMIN IN LOCUL ELEVILOR !Si poate o sa vina angajatii liceului si la dumneavoastra sa va sape panselutele, domnul primar,ca merg si la doamna,ce mai conteaza?Ne -am gandit sa ii chemam pe cei de la ministerul educatiei sa stea ei in camin ca si asa e gol si voi tot o laudati pe doamna directoare ca sa vada cum merg lucrurile in Gorj!Iar pe dumneavoastra domnule primar ne-am gandit sa ii rugam pe cei de la D.N.A sa va intrebe cati bani alocati liceului,ca asa arata bine,ati investit mult,dar pacat ca nu are elevi,si avem si camere de luat vederi la liceu,frumusica investitie,pacat ca nu se vad cei care trebuie.Dar cine stie,poate a ramas ceva pe camere?

 13. cata nesimtire poate avea atat florin carciumaru ,cat si ion isfan,sa spuna de aceasta distictincta directoare ca nu stiu nimic,cand a aparut peste tot in mass media si se stie si pana la dna?????pana unde merge coruptia????ne este rusinee cu voi,dar vom scapa,unul cate unul….rusine si organelor de ancheta…..!!!!!!!!!!1

 14. pana cand cineva nu va iesi in fata,sa mearga sa depuna o plangere penala,o plangere la tovarasul isfan,una la carciumaru nu se va face nimic!!!!voi credeti ca si a facut fala ca a chemat niste oameni de la presa???mai rau sa facut de ras,cum era de astepat…a aparut si pe pro tv,antena 1,merge treaba…..cand a venit carciumaru la barsesti si a inceput lumea sa il huiduie,de ce a fugit??de frica????ca doar stia de ea,de cand a chemat o la primarie ca pensionarul……rusine organe de ancheta,rusine inspectorat,rusine primarie….va veni ziua alegerilor,atunci sa ii vedem pe florinel carciumaru cum da din colt in colt!!!!!

 15. Deci am asteptata sa veniti si sa cercetati ce se intampla in acest liceu voi cei de la D.N.A.Nu ati venit voi,dar a venit DIGI TV si a mai adus doamna noastra si pe Gorj Exclusiv si se pare ca avem ,,cea mai tare ”directoare,asa ca va multumim si va uram ca si copiii vostri draga D.N.A, draga DIGI,draga GORJ EXCLUSIV sa fie educati de,, profesori dupa chipul si asemanarea doamnei directoare”,va uram sa ii duceti la Scoala Generala Constantin Savoiu unde i-au dat astia ore de biologie pentru buna purtare si sa ii invete biologie si pe copiii vostri DOAMNA NOASTRA ,cea cinstita,corecta si bine pregatita!Oricum nu ne lasam,dar ne uitam cat tupeu trebuie sa aiba aceasta femeie!

 16. A ajuns sa se vorbeasca de noi cei de la Liceul Tehnologic Birsesti si implicit de Doamna Directoare Maria Dabelea,in aproape toata presa locala!!!Vai de noi,cum poate aceasta doamna sa ne faca institutia de invatamant de ras!RUSINE DOAMNA!!!!DE ACEEA NU VIN ELEVII LA BIRSESTI,DIN CAUZA DUMNEAVOASTRA CA NU VA OCUPATI,O SA AJUNGEM SA NE DESFIINTAM!!!RAMANETI ACASA E CEL MAI BINE PANA NU VA FI PREA TARZIU!!!LASATI SI PENSIONARUL SA STEA TOT ACASA,NU ARE CE CAUTA ACOLO!SAU MAI STA PANA FURA TOT??????????

 17. SINGURUL LUCRU CARE O VA FACE PE DOAMNA DIRECTOARE MARIA DABELEA ESTE JUSTITIA!!!!ASTA DOAR IN CAZUL IN CARE JUSTITIA ISI VA FACE DATORIA,NU DOAR SA PLATIM BANI SI TOTUL SA RAMANA ASA,JUSTITIA NU FUCTIONEAZA LA GORJ!!!!!!!!!!!!!

 18. Eram siguri ca asa se va intampla!Asa se tin unul pe celalalt.Sunt curios ce intorsatura vor lua lucrurile,dar prietenia cu ion isfan e veche,ducandui oamenii la munca la Slobozia,fiind socrul lui verisor cu administratorul Petre Bistreanu,e cam greu totul,Florin Carciumarul seful direct,cred ca ne luptam singuri,vom vedea,dar cred ca nu va pleca pana nu va inchide liceul,nu mai este mult cateva luni!

 19. Am asteptat suficient ca cineva sa se sesizeze,dar se pare ca astazi dupa vizita la ISJ GORJ,doamna directoare a venit plina de speranta ca nimeni nu ii va face nimic.Asa ca ne-am hotarat sa va solicitam public demisia,dar pentru ca nu aveti ,,cultura necesara” de a stii sa va dati la o parte va anuntam ca noi vom continua demersurile noastre atat la presa ca si la un post national de televiziune si vom reusi pana la urma .

 20. Vad ca nu sa schimbat nimic.dupa ce sa publicat in presa nu sa luat nici o masura,domnul administrator a venit la serviciu cu aere de mare sef,vrea sa ne arate ca e cinstit iar domna directoare la fel…poi ce se intampla draga justitie,dragi organe,dormiti??????

 21. Am urmarit si eu cu atentie tot ce sa scris in ziare.As vrea sa vad ce se va face.Chiar sunt tare curios ce va pati aceasta directoare sau daca va pati ceva.Oricum nu cred in justitie si in cuvantul legal>DOAR VOI CEI DE ACOLO VETI PUTEA SCHIMBA!!!1BRAVO VOUA!!!

 22. Oricum mai avem multe de spus,asa ca Dna Maria Dabelea e bine sa indreptati totul si apoi sa plecati acasa ,sub control judiciar,daca se poate!Noi ne vom stradui in continuare cu sprijinul organelor abilitate ,in ciuda materialului televizat sa va oferim o vacanta fara griji,cazare si mancare asigurate !

 23. Cum este posibil ca un administrator de patrimoniu cu studii medi cum este cazul domnului sa stea intr o functiE?????,confor legislatiei nu avea dreptul si de acum 5 ani trebuia pus intr o functie conform studiilor.In ce tara traim?????,asta este o infractiune ar trebui sa dea banii inapoi.NU se sesizeaza nimeni???Vai de noi,ne au facut astia 2 pe toti.cUM SA FACI ATATEA INFRACTIUNI SI SA NU AIBE NIMENI TREABA CU EI????UNDE SUNT CEI DE LA INSPECTORAT ,,PRIMARIE?CA EI DAU BANII>>.DORMITI TOTI???/

 24. nu va apuca sa faca nimic!!!!primul care va pleca va fi pensionarul administrator si dupa aceea ea….ambii vor ajunge acolo unde trebuie…sa speram ca se va lua act de tot ce spunem noi aici!!!!are zilele numarate stiu din sursa sigura,viitorul director va fi unul la care nici nu va ganditi…asa ca anul nou va veni bine!!!

 25. Dragi colegi si pretini
  Va anunt pe aceasta cale ca ,in urma sesizarilor voi face mai multe reduceri de personal decat in anul 2012 , adica:
  – auxiliari vom avea doar :
  -secretar- una
  – contabil -una
  – biblioteacar- o juma norma
  – informatician – pleaca prin transfer la ISJ
  – laborant-acasa la copil
  – administrator – la pensie
  – pedagog si supraveghetor -acasa
  -nedidactic -juma din toti
  Va mai anunt ca , aceste normari sunt normale sa le avem la 700 elevi , ca atare nu vom mai avea nici profesori pensionari , nici profesori fara examen , nici director adj. platit prof. necalificat , etc.
  Voi respecta in tocmai legea , daca asta doriti asa vom face.
  Va promit asta.
  Sa traim bine!

 26. DOAMNA DIRECTOARE CUM A FOST VIZITA LA ION CALINOIU?A FOST SI DOMNUL ISFAN CU DUMNEAVOASTRA???IMI PLACE CA SA POTI FACE ATATEA SI SA NU SE INTAMPLE NIMIC,ASTA INSEAMNA SA FI MAFIOT!!!!PACAT CA II BAGATI SI PE ALTII IN PROBLEME.RETRAGETI-VA LA VILA DE LA STANESTI!!E MAI SANATOS!!!

 27. daca nu va uniti nu veti face nimic.!!!!nu va lasati condusi!sunteti oameni care ati invatat carte,sunteti culti,voi dati semnalul!aveti grija sa nu o intariti mai mult daca va lasati manipulati!o sa isi faca datoria institutile statului????mai vedem…

  • Va doriti ca lucrurile sa fie bune?Probabil n-ati inteles ca totul depinde de oameni, cei din scoala ,iar lipsa de curaj,de a spune adevarul in fata ,de a o arata cu degetul pe aceasta directoare, care a distrus un liceu ,care in 5 ani a reusit sa conduca o scoala goala va va costa intr-o zi pe toti !Intr-o zi acest liceu cu traditie va disparea,probabil se va comasa si cine stie, daca toti cei de aici vor ajunge sa aiba un loc de munca, si probabil, atunci veti regrete cu adevarat ca nu ati avut puterea sa luptati pentru liceu.Cladirile liceului vor fi preluate de alte institutii,cu siguranta,nu inainte de a fi fost jefuit totul,iar doamna directoare drept rasplata ,care are deja un picior plecat prin transferul acesteia la sc.gen. Constantin Savoiu va primi si restul de ore la plecare.Intr-o zi Liceul Agricol Barsesti va fi istorie,oricum numarul mare de elevi al acestui liceu a devenit azi o amintire ,iar voi cei care azi taceti si nu aveti curajul sa spuneti adevarul,veti deveni la fel ca si liceul niste ,,fosti” aruncati prin tot judetul!Nici macar nu o sa puteti sa le spuneti fostilor elevi ca acest liceu nu mai este pentru ca voua v-a lipsit curajul!Felicitari,un om poate inchide o scoala !

 28. DU-TE DOAMNA SI DA-TI DEMISIA PENTRU CA RISTI CARIERA COPILULUI TAU:MAMA CERCETATA PENAL, PENTRU CA PANA LA URMA ASTA SE VA INTAMPLA SI FIUL EI POLITIST! DU-TE ACASA ,ACUM CAND INCA MAI POTI !

 29. A murit cinstea in Romania?Felicitari DIGI TV pentru ca ati reusit ca din tot ce s-a prezentat in articolele legate de actele de coruptie ale acestei penale directoare,din toate comentariile postate de angajati ,e adevarat sub anonimat sa faceti o virtute,sa o transformati in ,,mama eroina”,cea care ingrijeste un elev intr-o imensitate de cladire,cu mult drag si pasiune,cu o mana lunga cat o grebla! Si peste toate acestea si-au exprimat opinia doua purtatoare de cuvant:una de la primarie,primaria unui primar corupt si inca acoperit de autoritatile locale si una de la inspectorat,inspector general care in urma cu cateva luni a fost prezentat de televiziuni cum a uitat sa isi declare cele 7 case facute tot din munca cinstita ca si aceasta directoare.Si inca o intrbare pentru doamna purtatoare de cuvant a ISJ GORJ :daca e o virtute sa ai atatia angajati fara obiectul muncii,adica o pedagoga si o supraveghetoare sa aiba grija de un elev la internat,de ce nu propuneti doamna, domnului ministru al educatiei sa faca clase cu un singur elev la care sa predea o armata de profesori?Si daca se poate ne dorim clase cu un elev,scoli cu 10 directori si inspectorate cu 1oo de inspectori.Dar acest reportaj ce prezinta o secventa din maretia unei ,,penale”,ne determina mai mult si mai hotarat sa ne adresam organelor abilitate si sa le cerem sa va cerceteze pe toti coruptii ce aveti nerusinarea sa faceti din hotie o virtute!Sa nu dormiti linistiti ca inca mai avem ce povesti si nu vom renunta pentru un reportaj ieftin de 5 minute !

 30. Si? D.N.A.-ul s-a sesizat? Curtea de Conturi ia verificat conturile , de unde acele venituri ? Politia ia cerut sa dea cu subsemnata? I.S.J.-ul ia cerut demisia? Se doarme in tara asta? Normal ca acei salariati sunt amenintati sa nu vorbeasca , daca EA e libera printre noi.

 31. Draga redactie,doamna ziarista de la venirea acestei directoare ,in anul 2010 a inceput prapadul ,demolarea,transformarea liceului in mosia propie a acestei femei ,Desi au mai existat angajati care au semnalat cazurile de coruptie ale acestei directoare,prin sustinerea de care s-a bucurat i-a determinat fie sa plece din aceasta scoala,fie sa taca.Desi inca in scoala mai exista cadre didactice,care au semnalat din nou neregulile din scoala fie la nivel de inspectorat,fie la nivel de minister,totusi a ramas de neclintit.Acum dupa aparitia acestor articole suntem din nou amenintati si urmariti de doamna directoare cu cine vorbim si sa avem grija ce spunem.Noi am avea multe de spus si de aceea va rugam pe voi cei de la presa sa ne ajutati si sa ne auziti si poate sa semnalati procuraturii ca in scoala cei ce vorbesc li se spune ca ii va face sa plece,la fel cum a facut si cu alti colegi care au indraznit sa semnaleze cazurile de coruptie de aici.Trebuie sa ne sprijiniti si sa solicitati ca organele abilitate sa se sesizeze si sa cerceteze !

 32. VA ADMIR CA ACUM IN ULTIMUL CEAS AVETI CURAJUL SA VORBITI!!!!FELICITARI OAMENI BUNI !!!!!TERMINATI CU MAFIA DIN SCOLI!!!AVEM COPII II TRIMITEM SA INVETE NU SA SE IMBOGATEASCA UNII DE PE URMA LOR!!!!CAT ERA DESCHIDEREA LA SERAL SI LA FARA FRECVENTA?????FARA NUMAR ,FARA SERIE,PLIC ALB!!!!

 33. Ma adresez voua,dragi colegi,dragi parinti,dragi elevi ai scolilor(CONSTANTIN SAVOIU SI AI LICEULUI BARSESSTI)daca vreti sa fie bine si sa aveti un viitor si sa putem sa facem ceva sa ne intalnim in Piata Prefecturi,marti 1 DECEMBRIE ,la orele 18 sa protestam,sunt sigur ca numai asa se va face ceva!!Nu va fie frica!!!!a picat VICTOR PONTA,NOI NU PUTEM DEMITE PE DABELEA MARIA???????aveti incredere,doar asa putem sesiza mai multe.Sa fim luati in seama.Degeaba vine FLORIN CARCIUMARU SI ION ISFAN,NU VOR FACE NIMIC….VA ASTEPT LA ORELE 18 IN PIATA PREFECTURI IN FATA BISERICII!!!!SUNTEM PENTRU SCHIMBAREA IN BINE!!!!!CORUPTIA UCIDE!!!!!!

 34. Ba,vasile popescu daca vrei drept la replica acum subiectul e :,, tractorul”,dar inainte de a raspunde ,sa ne spui cand ne aduce doamna frigiderul scolii,ala de l-a dus la copil!Hai , ba vasile ,ca vine Craciunul si doamana ne-a luat frigiderul de la scoala,poate de aia a avut nevoie si de remorca,sigur sa duca frigiderul !

  • lăsați găinăriile , cancanele astea .consider că v- a luat foc mansarda cu materie cenușie, trebuie dusă la servis oameni buni :,Bălăceanca,Socola, ș.a.ș.m.d.Vezi că de atîta concentrare la felul cum scrii(agramatical)s-ar putea să ți se mărească dioptriile să atirne mai greu ,să se mărească paranteza,să -ți crească mărul lui Adam pe invers rămînînd chiar fără aspect comercial în regula cuvîntului.

 35. Alo ,D.N.A -ul, hai ma nu dormiti ,ca tractorul a avut si remorca,de fapt erau doua,dar cu una cred ca se plimba tot doamna directoare sau poate domnul administrator?Poate cand veniti sa o intrebati de tractor ,intrebati-o si de banii din fondurile europene, ca eu cred ca de aia a avut nevoie de remorca ca doamna nostra castiga bani multi,multi din proiecte cu bani europeni si poate va face cunostinta si cu buna ei prietena,informaticiana scolii,mana dreapta a domnului general ca si aia tot din fonduri europene traieste,amarata si ea daca o vedeti cat e de saraca, tot ca doamna si mai gasiti pe unul la inspectorat,un domn inspector care de ani buni mananca banii rromilor,hai ma D.N.A-ule te rugam noi frumos ca n-avem pe cine sa chemam si daca nu vii tu poate chemam televiziunea!

 36. Se stie demult ca la acest liceu au fost angajate persoane cu un anumit grad de rudenie cu alti angajati , de exemplu: actuala contabila a preluat stafeta de la mama ei , soti angajati pe post de paznic si femeie de serviciu , sofer si supraveghetor de noapte ( tata si fiica) .
  ROG SA SE CERCETEZE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here