Adversar facil, victorie firească

438

Energia a început play-out-ul cu dreptul și nici nu avea cum să o facă altfel cât timp a avut un program accesibil. Prima rundă le-a scos în cale cel mai limitat adversar, Danubius Galați fiind întregul sezon o echipă ce nu și-a putut depăși statutul de divizionară secundă, acolo unde se va și întoarce în curând. Jocul a fost echilibrat doar în primele sale 15 minute, când tabela indica un surprinzător scor egal, 10-10. A fost momentul în care Energia a forțat și s-a desprins marcând șapte goluri consecutive. Restul a fost un simplu exercițiu, un antrenament pentru ceea ce va urma duminică, de la ora 17.00, în sala „Voievod Litovoi” din Târgu-Jiu, fiind programat derby-ul play-out-ului, meciul dintre Energia și Minaur Baia Mare. Gorjenii au deja un avans de cinci puncte față de băimăreni și un eventual succes al Energiei ar face ca în mare măsură trupa lui Sorin Bârză să fie sigură pe locul 9 la finalul sezonului.
Cristi Constantinescu

Energia Târgu Jiu – Danubius Galați 36-24 (19-12)
Sala „Voievod Litovoi”, Târgu Jiu, spectatori: 100
Energia: Bucătaru, Țenghea, Șelaru – Iancu (7), Bejinariu (1), Pralica (2), Țuțu (3), Șoldănescu, Păunică (2), Mledenciu (1), Enache (1), Giotoiu (3), Stoica (7), Acatrinei (8), Nistor (1). Antrenor: Sorin Bârză.
Danubius: Drenceanu, Fuică – Cristescu (1), Păuna, Frăgulea (1), Burlacu (1), Potera, Ghencea, Nițu (4), Grigore (2), Dospinescu (2), Udriștoiu (3), Ionel (6), Marsiu (4). Antrenor: Florin Andronic.
Arbitri: Dorinel Gurbină și Emilian Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here