Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei, în şedinţă de lucru

530

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei se va întruni în şedinţa anuală de lucru, sâmbătă, 17 ianuarie, de la orele1 2.00, în sala de festivităţi a Centrului de restaurare, conservare patrimoniu şi vizualizare a Arhiepiscopiei Craiovei.

Întrunirea se va desfăşura sub preşedenţia Înalpreasfinţitului Părinte Mitropolit Irineu şi va fi precedată, de la ora 10:00, de şedinta Consiliului Eparhial. Pe ordinea de zi se află analizarea Dării de seamă a Arhiepiscopiei Craiovei cu privire la activitatea desfăşurată în anul 2014, precum şi aprobarea obiectivelor şi propunerilor pentru anul 2015.
Activitatea va fi analizată în cele şase comisii statutare: administrativ-bisericească, economico – bugetară, culturală şi educaţională, patrimonială, social-filantropică şi organizatorică, juridică şi de validare.
Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are în componenţă 30 de membri: 10 clerici şi 20 laici, de pe raza celor 10 circumscripţii teritoriale din judeţele Gorj şi Dolj.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here