Adresabilitate peste aşteptări la CPU al Spitalului Rovinari

332

Conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari spune că adresabilitatea înregistrată la Compartimentul Primiri – Urgenţe (CPU) este peste aşteptări. Cei mai mulţi dintre pacienţi rămân internaţi, alţii sunt transferaţi la unităţile spitaliceşti ierarhic superioare.

Numărul de prezentări la Compartimentul de Primiri – Urgenţe (CPU) al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari este în continuă creştere. Patologia este diversă, iar numărul persoanelor care rămân internate după ce ajung la urgenţe este destul de mare. Conducerea unităţii spune că adresabilitatea este peste aşteptări. „Cât priveşte Compartimentul de Primiri – Urgenţe, adresabilitatea este destul de mare, chiar peste aşteptări, fiind acoperită o întreagă gamă de patologii. Unii pacienţi, cei mai mulţi, rămân internaţi; alţii sunt transferaţi la unităţile ierarhic superioare. Trebuie să menţionez că există o colaborare extrem de profesionistă între CPU, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD – ul”, a menţionat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari asigură asistenţa medicală a unui număr de peste 30.000 de locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here