Adrenalină pe Defileul Jiului! ”Spiderman” s-a întors în Gorj pentru aventurile la înălțime

645

După ce în luna iulie s-a urcat pe un turn înalt de peste 250 de metri, la Târgu-Jiu și a stat agăţat într-o mână, fără nicio măsură de securitate, Marius, tânărul din Cluj, care străbate țara în lung și în lat cu tirul, s-a întors în Gorj. De această dată s-a oprit însă la un pod din apropierea Mănăstirii Lainici și a făcut o serie de acrobații la înălțime. ”Trecând de multe ori pe Defileul Jiului am pus ochii pe podul din imagini. Dar ținta mea era turnul CET din Târgu-Jiu. Acum că nu mai pot urca pe turn, mi-am făcut timp să urc pe pod să stau atârnat într-o mână, deasupra şoselei. Evident că vreau să fac asta la înălțimi mult mai mari. Doar că încă nu am găsit asemenea locuri. E senzație să vezi cum trec maşini pe sub tine, când tu atârni într-o mână”, a declarat pentru Gorjeanul, Marius Botoș, tânărul din Cluj.
La sfârșitul lunii iulie, Marius și prietenul său Flaviu Cernescu au fluturat drapelul României, pe turnul CET, din Târgu-Jiu. La un moment dat, în clip, se observă cum un lemn cade în gol, însă clujeanul nu și-a pierdut concentrarea. Acesta și-ar fi dorit să urce pentru a treia oară pe turnul din Târgu-Jiu, însă a renunțat la plan după ce consilierii PNL Gorj au solicitat Primăriei Municipiului Târgu-Jiu să ia măsuri ”pentru securizarea zonei”, fiind tăiați câțiva metri din scara de acces.

Un târgujian a avut nevoie de ajutor după ce s-a urcat pe turn pentru un selfie
În luna august, un tânăr din Târgu-Jiu a vrut să demonstreze că și el poate să se plimbe pe marginea turnului CET, înalt de peste 250 de metri, la fel ca bărbatul din Cluj care a postat pe internet demonstrații spectaculoase. La coborâre însă, acesta a observat un roi de albine, fiind nevoit să aștepte, timp în care a fost văzut de un trecător care ar fi anunțat Poliția. La faţa locului au fost trimise echipaje de pompieri, SMURD, polițiștii locali şi jandarmii.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here