Adolescente dispărute fără urmă

357

bostanPolițiștii din Gorj sunt în alertă după ce două minore au dispărut de acasă. Una dintre ele, Camelia-Giorgiana Bostna, în vârstă de 14 ani, din orașul Rovinari, a plecat de la domiciliu fără să se mai întoarcă sâmbătă seara, în jurul orelor 19:00.

Aceasta are o înălțime de aproape 1,65 m, o greutate circa 60 de kilograme, fața rotundă, păr blond drept, buze subțiri și ochi căprui. La data dispariției, minora era îmbrăcată cu blue-jeans de culoare albastră, bluză cu dungi în culorile alb şi negru, având un model floral pe piept, iar în picioare purta şlapi de culoare neagră.

caravanTot sâmbătă, însă mai târziu, unei alte fete, în vârstă de 16 ani, i-a fost anunțată dispariția. Iuliana Cărăvan, din comuna Vladimir, sat Gresia, a plecat la orele 20:00 și nu a mai revenit. Adolescenta are o înălțime de 1,67 m, circa 60 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung drept. La data plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată în trening de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă. Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit faptul că aceasta a plecat voluntar de la locuinţă.

Oamenii legii roagă persoanele care pot oferi informaţii cu privire la cele două minore să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here