Adjunctul șefului Poliției Române, la IPJ Gorj

659

Comisarul șef Florian Dragnea a venit, ieri, la sediul IPJ Gorj. Adjunctul șefului Poliției Române a participat la prezentarea bilanțului instituției pe anul 2017.  Reprezentanții IPJ Gorj au vorbit și despre investiții.


„În perioada ianuarie – decembrie 2017 au fost continuate lucrările necesare consolidării, reparării şi modernizării imobilelor aflate în administrare. Astfel, au fost efectuate lucrări de reparaţii curente la reşedinţa IPJ Gorj, sediile Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, Poliţiei Oraşului Novaci, Postului de Poliţie Drăguțești, Postului de Poliţie Țânțăreni, Postului de Poliţie Runcu, Postul de Poliţie Baia de Fier,

Postului de Poliţie Săcelu, Postului de Poliţie Bălănești, Polovragi, Postului de Poliţie Săuleşti, Postului de Poliţie Dănciuleşti, Postului de Poliţie Dragoteşti, Postului de Poliţie Vladimir, Postului de Poliţie Telești, valoarea totală a lucrărilor fiind de 142.513 lei. În cursul anului 2017asigurarea mobilităţii terestre a structurilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj pentru îndeplinirea misiunilor şi activităţilor specifice, s-a realizat cu un grad de dotare al parcului auto de 60 %”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here