Adio sport la CS Minerul Motru! CEO a ieșit din acționariatul clubului

4536

O ședință care a avut loc în aceste zile la CEO a dus la decizia potrivit căreia societatea din Târgu Jiu să iasă din acționariatul CS Minerul Motru, club care funcționează cu secții de fotbal, box și lupte. În aceste condiții, clubul își va pierde licența, pentru că legea prevede ca acționariatul să fie format din minim trei. Acum au rămas în acționariat doar Primăria Motru și sindicatele de la cele două cariere din CEO, ultimele neplătind nimic către Minerul, de ani buni. La club sunt legitimați peste 150 de copii din municipiu, asta la toate secțiile, clubul fiind unica lor șansă să facă mișcare într-un oraș care nu are nimic altceva la capitolul sport și agrement. 

La acest club, sportivii legitimați fac activitate în condiții vitrege, totul pe cheltuiala părinților, antrenorilor și a micilor sponsori. Sportivii sunt majoritarea copiii și nepoții minerilor de la cele două cariere a CEO. Dureros este că managerul companiei, Daniel Burlan, este din Motru dar arată că a preferat să abandoneze clubul la care contribuția compania cu sume infime.

Părinții și bunicii sportivilor fac un apel la Directoratul CEO și la managerul Burlan să reanalizeze situația și să revină asupra deciziei, măcar până se găsește un alt acționar pentru club. Aceștia cer autorităților locale să intervină de urgență și să convingă conducerea CEO să dea înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here