Adelina Dorobanţu vinde picturi pe piatră, în centrul Târgu-Jiului

453

_MG_7024Talentata pictoriţă din Alimpeşti, Adelina Dorobanţu, se află de câteva zile în centrul municipiului Târgu-Jiu, unde şi-a expus picturile. Ea a participat mai întâi la Târgul Meşterilor Populari, care s-a desfăşurat în perioada 12-15 august.

Adelina a rămas în centru şi în aceste zile şi pune operele sale la dispoziţia iubitorilor de artă până la finalul acestei săptămâni.

O parte dintre participanţii la Târgul Meşterilor Populari din Târgu-Jiu au rămas să-şi vândă produsele şi pe parcursul desfăşurării Festivalului Berii în municipiul nostru. Între aceştia se numără şi Adelina Dorobanţu, pictoriţa din Alimpeşti. Ea realizează picturi pe piatră şi pe sticlă şi spune că se ocupă de pictură în timpul liber, având o mare pasiune pentru icoane, dar nu uită să precizeze că poate picta absolut orice. Vânzările din perioada Târgului Meşterilor nu au impresionat-o pe Adelina, motiv pentru care ea s-a decis să mai rămână câteva zile. Doar de Sfânta Maria gorjenii au poposit într-un număr mai mare la căsuţa unde pictoriţa şi-a expus lucrările; mai mult, icoanele cu chipul Maicii Domnului au fost atât de solicitate încât Adelina a primit comenzi pe care le-a onorat în aceeaşi zi, fiind nevoită să picteze în continuu. Preţurile sunt şi de această dată pentru toate buzunarele, Adelina Dorobanţu adaptându-se crizei şi venind în sprijinul clienţilor. Cumpărătorii au ales, în special picturile de mici dimensiuni, semn că printre aceştia nu s-au numărat şi colecţionari, care să-şi dorească să achiziţioneze o lucrare valoroasă din punct de vedere al dimensiunilor şi al preţului. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Adelina Dorobanţu rămâne în centrul municipiului Târgu-Jiu, la căsuţa unde şi-a expus lucrările. Astfel, cei care doresc să achiziţioneze o icoană realizată pe piatră sau pe stâncă, mai au la dispoziţie încă patru zile pentru a-şi alege una sau mai multe, preţurile acestora fiind accesibile.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here