Acuzat că şi-a violat fetiţa de patru ani

413
violator fetita 4 aniUn nou caz de incest şochează judeţul nostru, la scurt timp după ce un cărbuneştean a fost acuzat că, de un an de zile, întreţinea relaţii sexuale cu fiica sa în vârstă de numai nouă ani. De data aceasta victima agresiunilor sexuale este o fetiţă de patru ani, din satul Miluta. Potrivit mamei micuţei, aceasta a fost violată de tatăl său în vârstă de 52 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, angajaţii din cadrul Postului de Poliţie Borăscu „au fost sesizaţi de către I.M., de 38 ani, din localitate, satul Miluta, despre faptul că la data de 17 aprilie, concubinul, Vasile Dorel Rezmiveş, de 52 ani, a violat-o pe fiica lor de 4 ani, fapta producându-se în locuinţa comună a celor doi”. Imediat o echipă formată din oameni ai legii din cadrul Poliţiei Comunale Mătăsari au mers la faţa locului pentru a afla dacă cele semnalate de femeie se adeveresc sau nu.
În urma probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj unde a stat timp de 24 de ore. Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind eliberat un mandat de arestare pentru 29 de zile. Vă reamintim că acest caz apare la numai câteva zile după ce o altă familie a fost distrusă de plăcerile sexuale ale soţului, care, din păcate, o includeau şi pe fiica minoră. În prezent acesta este reţinut pentru 29 de zile pentru viol şi incest. Bărbatul, care susţine că nu a abuzat sexual de fiica sa, a făcut recurs însă acesta a fost respins.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here