Acţiunea „Pachetul de Sărbători”

367

Primăria municipiului Motru distribuie în fiecare an pachete de sărbători. Anul acesta vor fi distribuite 1.200 de pachete de sărbători, care conţin alimente neperisabile, de strictă necesitate, în valoare de 50 de lei.

Stabilirea persoanelor care sunt îndreptăţite să primească aceste cadouri a fost finalizată la începutul acestei săptămâni, iar operaţiunea în sine se va desfăşura în aşa fel încât toţi cei nominalizaţi să-şi poată primi pachetele în timp util.

Acelaşi lucru îl fac şi partidele politice care urmăresc, la dimensiuni reduse, să distribuie pachetele cam aceloraşi persoane. Dacă luăm în calcul şi ajutoarele primite de la Uniunea Europeană, rezultă că cele mai multe familii vor primi cantităţi mai mari de zahăr, făină albă, ulei şi, eventual, sucuri sau citrice, despre carnea de porc, ingredientul sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou neputându-se vorbi, deoarece este perisabilă.

Primarul municipiului Motru spune că „pachetele vor ajunge şi în sate, unde există gospodării ţărăneşti cu venituri mici, faţă de care s-a admis o limită de toleranţă în raport cu starea lor economică”.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here