Accident mortal la Schela

429

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Schela, a decedat după ce a pierdut controlul maşinii la volanul căreia se afla şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Alţi patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, pasageri în autoturism, au fost grav răniţi.

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orelor 02:08, pe D.C. Gornăcel din comuna Schela. În timp ce conducea un autoturism, din direcţia Bumbeşti-Jiu în direcţia Schela, tânărul în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat accidentarea conducătorului auto şi a altor patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, pasageri în autoturism. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Gorj – secţia U.P.U., în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ulterior, şoferul autoturismului a decedat; de asemenea, unul dintre răniţi a fost transportat la spitalul din Craiova.
Poliţiştii au constituit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here