Accident mortal în Băleşti

398

accident balestiUn bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţa, în comuna Băleşti. Acesta conducea o maşină de transport pâine, când, ieşind de pe o

stradă secundară în strada judeţeană, a fost acroşat de un utilaj de deszăpezire.

Nicolae Demidov era şofer cu experienţă, după cum spun rudele, însă, potrivit poliţiştilor, evenimentul rutier pare să fi avut loc din cauza sa. „Se pare că şoferul de pe maşina de pâine nu a acordat prioritate utilajului de la deszăpezire”, a declarat Sergiu Posea, din cadrul poliţiei Rutiere Târgu-Jiu. Izbitura a fost suficient de puternică încât să îl proiecteze pe şoferul maşinii de pâine prin parbriz şi apoi direct sub roţile utilajului, care l-a târât câteva zeci de metri.
Târât câteva zeci de metri
Ajuns la faţa locului, personalul de pe salvare nu a putut ajuta cu nimic victima. „Am fost solicitaţi la un eveniment rutier cu o victimă. Când am ajuns aceasta nu mai prezenta funcţii vitale. Nu am mai putut face nimic”, a declarat medicul de pe ambulanţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul utilajului de deszăpezire nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here