Accident la Pișteștii din Deal

755

O bătrână de 79 de ani, din comuna Scoarța, a fost lovită de un autoturism, duminică seara, pe raza satului Pișteștii din Deal. Polițiștii susțin că femeia a traversat strada prin loc nepermis, în momentul în care a fost acroșată de mașina condusă de un șofer în vârstă de 50 de ani, din Târgu-Jiu.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Târgu-Jiu, în timp ce se deplasa pe DN 67 Scoarța, către Târgu-Jiu, a acroşat cu oglinda laterală stânga a unui autoturism o femeie de 78 de ani, din comuna Scoarţa, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here