Accident la Copăcioasa! Trei persoane, între care un copil, au fost rănite

540

Trei persoane, între care un copil de cinci ani, au fost transportate la spital, ieri, în urma unui accident rutier produs, pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. O maşină s-a răsturnat, după ce șoferul ar fi tras de volan, pentru a evita ciocnirea cu un tir.

”ISU Gorj a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Scoarța, satul Copăcioasa, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul ISU Gorj și trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, au rezultat trei victime, un bărbat de 55 de ani, o femeie de 47 și un copil în vârstă de cinci ani, care erau conștiente și neîncarcerate”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Polițiștii efectuează verificări la fața locului.

”Un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, dinspre Vâlcea spre Târgu-Jiu, încercând să evite coliziunea cu un TIR care s-a angajat în depășire, a tras de volan și a ajuns în șanțul de pe marginea carosabilului. Victime sunt șoferul, soția, în vârstă de 45 ani și copilul lor, de cinci ani. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here