Accident de muncă la firma unui cetățean turc

1503

O femeie de 37 de ani, din municipiul Motru, a ajuns aseară la spital, în urma unui accident de muncă. Aceasta este angajata unei fabrici de prelucrare a lemnului din localitatea Însurăței, SC Ihne Company SRL.

”Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 33 de ani, din localitate, despre faptul că la punctul de lucru al unei societăți comerciale din localitatea Însurăţei, a avut loc un accident de muncă. Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că obiectul de activitate al societății comerciale este prelucrarea lemnului, iar persoana vătămată este o femeie de 37 de ani, din municipiul Motru, care în timp ce participa cu alţi patru angajaţi la descărcarea unei remorci cu material lemnos, încărcătura de pe un palet s-a balansat şi mai multe bucăţi de lemn au căzut peste persoana vătămată. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here