Accident cu patru mașini, la Târgu-Jiu

487

Manevra greșită făcută de șoferul unui taxi a dus, vineri seara, la producerea unui accident, la Târgu-Jiu, fiind implicate patru mașini. În urma evenimentului, bărbatul de 30 de ani, considerat vinovat și un pasager din a doua mașină au fost transportați la spital.

”Un autoturism în regim de taxi, condus de un bărbat de 30 de ani, din Târgu-Jiu, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Constantin Brâncuși, a efectuat manevra de întoarcere, încălcând marcajul linie dublă continuă, moment în care a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus regulamentar pe sensul opus, de un tânăr de 18 ani, care la rândul lui a fost proiectat într-un autoturism în regim de taxi, parcat în stație.

În urma evenimentului, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani și un tânăr de 19 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.  Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Agenții de la Rutieră au stabilit, în urma testării cu etilotestul, că șoferii nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
L.F.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here