Accident cu angajaţii Edilitara Public

425

DSC 1Patru angajaţi ai SC Edilitara Public SA Târgu-Jiu au fost implicaţi ieri dimineaţă într-un accident de circulaţie în timp ce se îndreptau spre locul de muncă. Potrivit Simonei Dumitraşcu, inspector şef adjunct al Compartimentului de Securitate şi Sănătate în Muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, cei patru bărbaţi veneau de acasă, din

afara municipiului, către locul de muncă, respectiv sediul Edilitara Public SA din municipiul Târgu-Jiu. Angajaţii se aflau într-o maşină personală, proprietate a unuia dintre aceştia, când şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un cap de pod din zona Drăgoieni.

Toţi salariaţii din automobil au fost accidentaţi, însă unul dintre ei a fost transportat la un spital din Bucureşti. „O persoană a fost grav accidentată şi a fost transportată la Bucureşti deoarece are un picior rupt şi prezintă fractură de coloană în zona cervicală. De acest accident am fost anunţaţi chiar de către conducerea Edilitara Public Târgu-Jiu. Conform legii, cercetările trebuie să se facă întâi de firma angajatoare, care, mai apoi, ne vor trimite şi nouă raportul pentru a vedea mai exact cum s-au desfăşurat lucrurile şi dacă incidentul poate fi considerat accident de muncă sau nu”, a declarat Simona Dumitraşcu.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here