A pierdut primăria. Acum renunță și la mandatul de consilier local

2516

Marian Slivilescu a pierdut alegerile în orașul Tismana, la o diferență de 205 voturi față de contracandidatul său, social-democratul Petre Narcis Remetea, primarul ales în urma scrutinului din 27 septembrie.
Deși a obținut postul de consilier local, fostul primar Marian Slivilescu renunță la mandat. „A fost, pentru mine, o diferență neașteptat de mare de voturi. Asta înseamnă că alegătorii au vrut ca eu să plec din primărie și că realizările și proiectele mele nu au fost pe placul cetățenilor”, a anunțat Slivilescu, la un post local de radio.
Primarul se întoarce la catedră, unde a activat vreme de 29 de ani. Imediat după constituirea Consiliului Local, Slivilescu anunță că își va da demisia din calitatea de consilier local. „E o altă concepție, o altă viziune. Ar fi niște colegi de consiliu care, pentru mine, ar reprezenta o mare insatisfacție. Nu aș vrea să îmi stric ultimii ani de viață activă cu ședințe de consiliu în care să văd astfel de oameni și astfel de opinii”, a punctat Slivilescu, fost candidat din partea PNL la alegerile locale.
Primarul Remetea nu a obținut majoritate în Consiliul Local Tismana.
PSD a câștigat șase mandate, PNL – cinci mandate, Pro România – două mandate, iar USR și PMP câte un mandat fiecare.
Primarul Remetea a anunțat că a făcut majoritate cu Pro România, „pentru dezvoltarea orașului”. Alin Văcaru, coordonatorul Pro România Gorj, spune însă că „nu facem alianță cu nimeni” și „vom colabora cu toate partidele”. „Nu vom fi nici la putere, nici în opoziție, vom fi cei care doresc binele localității, depinde de proiectele bune care vor fi depuse”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here