A dat cu maşina în staţia de autobuz

521
Un şofer din Târgu Jiu, urcat bine băut la volan, s-a oprit cu maşina într-o staţie de autobuz din Băleşti. Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 3.00, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, venind singur în maşină spre municipiu.

Un alt şofer aflat în trafic a anunţat la 112 despre faptul că a observat producerea accidentului, maşina conducătorului auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice izbindu-se de zidul unei staţii de autobuz aflată în intersecţia cu drumul spre Tălpăşeşti. Bărbatul a fost testat cu fiola, rezultatul arătând o concentraţie de 1,07 mg/l în aerul pur expirat, el alegându-se acum cu dosar penal.

O concentraţie de 0,50 mg/l a fost descoperită şi la un şofer de 31 de ani care, puţin după miezul nopţii, conducea prin centrul municipiului Târgu Jiu fără probleme. Acesta a rămas imediat fără permis şi, în plus, s-a mai ales şi cu un dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan. Cu dosar penal s-a ales şi un minor de 17 ani din Rovinari, care a condus pe drumul european 79 o maşină, deşi el nu avea permis de conducere. Mai mult, autoturismul era neînmatriculat, numerele folosite fiind false.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here