Doljean arestat la Novaci

467

Un bărbat din Dolj a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute în arestul IPJ Gorj după ce magistrații de la Judecătoria Novaci au emis mandat de arestare preventivă pe numele său. Individul, în vârstă de 36 de ani, era sub anchetă încă de anul trecut, după ce a fost depistat conducând fără permis o mașină neînmatriculată. S-a sustras însă cercetărilor, iar acum oamenii legii i-au dat de urmă.

“Cel în cauză se sustrăgea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârşirea în cursul anului 2015, a două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi a unei infracţiuni de conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Inculpatul a fost identificat pe raza oraşului Novaci, fiind condus la sediul poliţiei, unde a avut un comportament violent”, a informat IPJ Gorj, comportamentul respectiv nefiind deloc în avantajul său atunci când a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
“Admite propunerea Parchetului de pe lânga Judecătoria Novaci. Dispune arestarea preventiva a inculpatului FLORESCU CONSTANTIN CRISTINEL, fiul Dumitru şi Elena, născut la data de 29.03.1979, în comuna Moţăţei, jud. Dolj, căsătorit, stagiul militar nesatisfăcut, studii – 8 clase, fără ocupaţie/loc de muncă (…) pentru săvârşirea a două infracţiuni de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi a unei infracţiuni de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, fapte aflate în concurs real şi în stare de recidivă postexecutorie (…) pe o perioadă de 30 de zile , de la data de 14.01.2016 la data de 12.02.2016, inclusiv”, se arată în decizia instanței, pe care doljeanul a și contestat-o, în speranța că va fi lăsat în libertate din nou.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here