Farmacie deschisă non-stop în Târgu-Jiu

2010
Sute de galateni si-au petrecut ziua de 1 Decembrie asteptind la cozi in fata farmaciilor din oras pentru medicamente compensate

Până la data de 1 iulie, farmaciile care funcţionează pe raza municipiului Târgu-Jiu efectuau un program de gardă prin rotaţie. După această dată, s-a renunţat la programul de gardă, întrucât o farmacie a decis să lucreze non stop, după cum confirmă reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.

Târgujienii care au nevoie de medicamente în miez de noapte au la dispoziţie o farmacie care este deschisă non stop, începând cu data de 1 iulie. Dacă, până la această dată, farmaciile din municipiul nostru efectuau gărzi prin rotaţie, odată cu anunţarea noului program al acestei unităţi, s-a renunţat la gărzi. “Nu se mai fac gărzi prin rotaţie la farmacii, întrucât farmacia Reţeta de pe strada Victoriei a anunţat că lucrează non stop începând de la data de 1 iulie. Astfel, dat fiind faptul că această farmacie este deschisă permanent, celelalte au renunţat la gărzi”, a confirmat Daniel Şurlea, directorul adjunct al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here