Curs gratuit pentru femeile aflate în căutarea unui loc de muncă

433

Gorjencele care au minimum zece clase absolvite şi care nu au mai participat în ultimele 12 luni la cursuri gratuite în cadrul unor proiecte POSDRU, au ocazia de a se înscrie unul curs în domeniul patiseriei. La finalizarea cursului, fiecare persoană va obţine un Certificat de calificare profesională recunoscut pe plan naţional şi european, dar şi un premiu de 300 de lei.

Asociaţia Psihologilor Gorjeni organizează, în cadrul proiectului AFES – Acces la Formare şi Egalitate de Şanse – curs gratuit de calificare în meseria de patiser, adresat femeilor fără ocupaţie (aflate în căutarea unui loc de muncă). Condiţiile de înscriere sunt: nivel de pregătire – minimum zece clase, în ultimele 12 luni să nu fi urmat un curs gratuit în cadrul unor proiecte POSDRU; să nu mai fie înscrisă nicio astfel de pregătire gratuită indiferent de sursa de finanţare.
Ocupaţia se aplică lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile de patiserie, specializate în fabricarea diferitelor tipuri de produse de patiserie. Participantele vor avea nivel de calificare I, după ce vor parcurge cele 360 de ore de curs, din care 120 de teorie şi 240 de practică.
La finalizarea cursului, fiecare persoană va obţine un Certificat de calificare profesională recunoscut pe plan naţional şi european, dar şi un premiu de 300 de lei.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here