„Daruri pentru mama”, – Târg de felicitări de 8 martie, la Şcoala „Constantin Săvoiu”

943

La sfârşitul săptămânii trecute, mai exact vineri, 6 martie, Şcoala Generală „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu a organizat un târg de felicitări, intitulat generic „Daruri pentru mama – 8 martie”. Sutele de felicitări create de micii şcolari au fost vândute de aceştia, banii rezultaţi în urma acestei acţiuni fiind utilizaţi în scop caritabil.

Copiii pot face minuni. Acest lucru a fost dovedit şi de elevii Şcolii Generale „Constantin Săvoiu” (Nr. 8) din Târgu-Jiu, care s-au implicat trup şi suflet în organizarea unui târg de felicitări, cu vânzare. Evenimentul s-a desfăşurat vineri, 6 martie, în incinta unităţii de învăţământ, sub atenta supraveghere a cadrelor didactice şi a targ 8 martie scoala savoiu (2)Violetei Dulubei, directorul şcolii. „Acţiunea aceasta nu este o premieră, noi având deja tradiţie în organizarea unor astfel de evenimente. Mă bucur să observ entuziasmul elevilor şi apreciez implicarea cadrelor didactice, pe care le felicit pentru tot ce au realizat. Le transmit colegelor mele, mămicilor şi tuturor femeilor, o primăvară frumoasă”, a targ 8 martie scoala savoiu (3)mărturisit Violeta Dulubei, directorul Şcolii Generale „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu.

Acţiune caritabilă, din suflet de copil
Sutele de felicitări realizate de mânuţele iscusiţilor elevi ai Şcolii Generale „Constantin Săvoiu” au fost targ 8 martie scoala savoiu (4)comercializate, banii având o destinaţie caritabilă. „Încă nu ştim câţi bani s-au adunat, în total, dar putem spune că elevii clasei noastre au strâns suma cea mai mare, au şi fost primii care au finalizat vânzarea felicitărilor. Banii vor fi targ 8 martie scoala savoiu (7)folosiţi în scop caritabil, pentru a face o bucurie de 8 martie celor de la Centrul Maternal”, a declarat Simona Popescu, învăţătoarea Clasei Pregătitoare E din cadrul Şcoalii Generale „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu.
targ 8 martie scoala savoiu (8)La Târgul de felicitări de 8 martie au participat clasele primare ale Şcolii „Constantin Săvoiu”, elevii fiind însoţiţi de învăţătoarele lor, care i-au şi coordonat în procesul de realizare a produselor expuse spre vânzare.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here