Reţeta Zilei – Salată cu şuncă şi legume

465
Ingrediente:
3 gogoşari roşii proaspeţi sau muraţi, 250 g şuncă, 1 conservă porumb fiert fără zeamă, 1 rotocol caşcaval, maioneză, 5 linguri smântână, sare, piper.

Mod de preparare:
Cei 3 gogoşari împreună cu şunca se taie cubuleţe. Caşcavalul se dă pe răzătoarea mare şi se pune deoparte. Se face maioneza la care se adaugă sare, piper şi smântână. Într-un bol de sticlă se tapează cu puţin din maioneză preparată şi se presară un strat de caşcaval, unul de gogoşari, unul de porumb fiert, unul de şuncă, iar apoi caşcaval. Se pune pe deasupra maioneza cu smântâna şi se mai face un strat la fel dacă mai aveţi spaţiu în bolul de sticlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here