Reţeta zilei – Piept de pui cu fasole verde, ardei gras şi smântână

544
Ingrediente:
1 piept de pui mai mare, 1 ardei gras roşu, 2-3 feliuţe de ţelină, 2 morcovi mici, jumătate rădăcină de păstârnac, 1 lingură de ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper proaspăt măcinat şi vegeta fără sare.

Mod de preparare:
Spălăm pieptul de pui, îl porţionăm şi îl călim într-o lingură de ulei de măsline. După ce am perpelit bine carnea în ulei, punem legumele şi amestecăm în continuare cam 5-6 minute, după care punem cam 200 ml apă şi băgăm la cuptor pentru 40-45 de minute. Când este gata o putem servi cu 2 sau 3 linguri de smântână pe deasupra şi mult mărar verde tocat foarte mărunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here