Note între unu şi patru la concursul DGASPC

652

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a organizat, în data de 20 ianuarie, concurs pentru angajarea mai multor categorii de personal. Între posturile vacante se regăsesc şi două de medic, însă nimeni nu s-a înscris. Mai mult decât atât, din cei 82 de candidaţi înscrişi la concurs, doar 48 s-au prezentat la concurs, unul singur reuşind să obţină punctajul minim pentru a promova proba scrisă.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj şi-o propus să organizeze concursuri de angajare ca la carte. Poate tocmai din acest motiv, numărul celor care au picat proba scrisă din data de 20 ianuarie este covârşitor. “Am avut 82 de dosare depuse, prezentându-se la proba scrisă 48 de persoane. Dintre cei prezenţi, unul singur a reuşit să obţină nota minimă pentru promovarea probei, fiind vorba despre un candidat pe un post de asistent”, a confirmat Dumitru Cotrună, directorul general al DGASPC Gorj.

Dumitru Cotruna inscriptPosturi încă vacante
Concursul din 20 ianuarie a fost unul cu mai puţin noroc, din start, dacă este să luăm în calcul faptul că au existat posturi pe care nu s-a înscris nimeni. Este vorba despre două posturi de medic. “Pentru concursul din data de 20 ianuarie am avut două posturi de medic la CSCCD Novaci şi CIA Dobriţa, pentru care nu a fost niciun candidat. Pe un post de kinetoterapeut la CRRNA Bâlteni s-au înscris cinci persoane, iar pentru postul de kinetoterapeut la Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap au optat 4 persoane. 23 de candidaţi au fost pentru un post de asistent medical cu studii postliceale la CSAPR Târgu-Jiu şi 10 candidaţi pentru postul de asistent medical cu studii postliceale, la CSCCD Târgu-Cărbuneşti. Pe cele 3 posturi de infirmieră pentru CIA Dobriţa au fost 15 candidaţi şi pentru alte 3 de infirmieră la CIA Suseni, 23 de candidaţi”, a explicat Dumitru Cotrună, director general al DGASPC Gorj.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Pai cum se poate ….cu citeva zile inainte ereau la concurs doar genii ca sotia lui Zisu si alti pilosi si acum doar nonvalori?O fi fost candidati mai saraci pentru valoarea lozului?Cotruna si Andrei sunt de forma directori ca cea care conduce din umbrs e Gruia si cu Diaconescu……De ce Diaconescu are 2 birori pt ca e BOSS si lui Cotruna i tataie fundul in fata lui….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here