19 decembrie / Termen pentru înscrierile la posturile vacante de la Cadastru

569

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante de: asistent registrator principal, gradul I – Serviciul Publicitate Imobiliară; referent, treapta IA – Compartimentul Resurse Umane și Relații cu Publicul. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice de asistent registrator principal sunt deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în drept/specialitate juridică sau alte funcții de specialitate juridică; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei de minim 3 ani şi jumătate; cunoștințe avansate de operare PC. De asemenea, candidaţii pentru postul de referent trebuie să aibă minim studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime de minim 6 ani şi jumătate în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, precum şi bune cunoștințe de operare PC.
Data limită pentru depunerea dosarelor candidaţilor care îşi doresc să ocupe unul din cele două posturi din cadrul OCPI Gorj este 19 decembrie a.c., ora 16:00, urmând ca probele scrise să aibă loc pe 5 ianuarie 2015, iar interviurile să fie susţinute două zile mai târziu. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, din str. 8 Martie, nr. 3A, Târgu-Jiu, telefoane: 0253/217.189 şi 0253/215.893.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here