Concursuri de început de an la Primăria Târgu-Jiu

383

Primăria municipiului Târgu-Jiu a scos săptămâna trecută la concurs două posturi vacante din cadrul Aparatului de specialitate al primarului. Acestea sunt programate a se desfăşura în prima decadă a lunii ianuarie 2015.

Cele două funcţii vacante puse la bătaie de administraţia locală târgujiană sunt de inspectori, clasa I, gradul profesional debutant, din Compartimentul reparaţii, Serviciul investiţii, Direcţia tehnică şi managementul calităţii, iar unul este la Compartimentul pentru informarea publică directă, Centrul pentru informarea cetăţenilor, Direcţia resurse umane, managementul funcţiei publice şi comunicare publică. Pentru primul post de la Compartimentul reparaţii, proba scrisă a examenului a fost programată pentru ziua de 8 ianuarie 2015, orele 10:30, urmând ca interviul să fie susţinut pe 12 ianuarie, ambele probe având loc la sediul Primăriei municipiului Târgu-Jiu. Totodată, pe 9 ianuarie 2015, orele 10:30, este programată proba scrisă pentru ocuparea funcţiei publice de inspector debutant, clasa I la Compartimentul pentru informare publică directă, iar proba interviului pentru acest post a fost stabilită pentru ziua de 13 ianuarie anul viitor. Data limită de depunere a dosarelor de participare la concurs este în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, la sediul Primăriei municipiului Târgu-Jiu, Compartimentul salarizare, resurse umane şi managementul funcţiei publice.

Condiţii de participare
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, pentru funcţia publică vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, din Compartimentul reparaţii, Serviciul investiţii, Direcţia tehnică şi managementul calităţii, condiţiile specifice de ocupare sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor tehnice, profilul inginerie managerială, mecanică şi/sau tehnologică, ingineria materialelor, ingineria mediului, mecanică fină sau tehnologia construcţiilor de maşini. Totodată, pentru funcţia de inspector la Compartimentul pentru informarea publică directă, participanţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, specializarea Drept sau Administraţie Publică, precum şi să fie posesori ai certificatului ECDL.
Bibliografia pe care trebuie să o consulte participanţii la cele două posturi scoase la concurs de Primăria Târgu-Jiu poate fi găsită pe site-ul instituţiei publice.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here